mario1 Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Salut,desi ceea ce caut eu nu prea are ce sa caute aici,am nevoie de o parere.Vreau ceva pentru camera dar am un buget mic 600-800 de lei maxim ,ma gandeam la niste indiana line nota 250 ptr ca am vazut ca are reviewuri bune dar imi mai trebuie si un amp si nu imi ajung in nici un caz,ma gandeam sa ma duc inspre alternativele de PC gen HK soundsticks sau microlab 7c sau niste monitoare banana monkey,m-audio la pret mai mic sau un logitech z9xxx second Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Salut @mario1 Ai mai multe variante de monitoare pe piață, mai ales dinspre segmentul Pro Audio. Caută unele de uz general, așa zise "multimedia" M-audio AV40, Behringer MS40, Alesis Elevate 5 sau 6, Reloop ADM 5, poate ceva de la Audioengine Dacă poți suplimenta bugetul ai avea chiar o varietate mare de oferte ( de exemplu - http://www.soundcreation.ro/monitoare-active-cid136_3127/ ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Mergi si asculta niste Focal XS Book. Sunt un pic peste bugetul tau, insa suna impresionant. Pentru mine sunt una din putinele surprize reale oferite de piata audio in ultimii ani. http://www.jack-fi.ro/produs/focal-xs-book-wireless/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Pot spune ca Indiana Line Nota 250 suna mult peste pretul lor, insa pentru a obtine un sunet bun e foarte importanta imperecherea. Din experienta proprie pot afirma urmatoarele: - cu Denon nu se potrivesc - cu Cambridge Audio suna bine - cu Naim suna cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Nota 250, la banii lor, sunt imbatabile. SI au un finisaj super. N-o sa regreti daca le cumperi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioni Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Evita monitoarele in clasa D si cu surse de alimentare in comutatie!!!!!Sunt cea mai mare teapa !Am in sala de repetitie o pereche de incinte ,nu dau firma sa nu fac antireclama,le repar la 2..3 saptamani,nu au piese electronice in ele,au gunoaie. sa fie cele de la ...cer senin... in traducere, viobio? am avut si eu un sistem de monitoare si tot asa pateam.scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Din ce am înțeles eu, colegul caută boxe active în 700-800 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario1 Postat Ianuarie 14, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2015 Ai inteles bine bibi,asta caut.Vreau sa iau ce e mai bun in price rangeul meu .In general ascult muzica electronica ,deep house ,techno etc.Vreau ceva cu un bas cald si pronuntat sa nu distorsioneZe si sa nu urce joasele peste inalte sau sa fie galagioase(in sensul sa fie sunetul deranjant). M-am mai documentat si din cate am inteles nu prea intra nici un fel de Boxe bune in price rangeul asta,desi am vazut Audioengine,m audio,KRK etc dar nu stiu ce sa fac.Nu sunt cel mai mare" producer" dar vreau ceva sa se auda clar,sa nu distorsioneze si cat de cat tare,mentionez ca,camera mea are 15-20 mp. Daca imi puteti da niste alternative clare,si daca sa-mi iau ceva multimedia cum am spus in primul post(microlab,harman kardon soundsticks,logitech) sau ceva stil monitor(audio-engine,behringer). Price range :600-800 ron,ar merge chiar si ceva SH dar sa nu fie teapa Am mai citit ca monitoarele nu sunt bune pentru ascultare de lunga durata,este adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atlantic3009 Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Cred ca in bugetul alocat trebuie sa te indrepti spre SH. Cauta ceva boxe vintage nemtesti pe compresie Grundig, Canton, Schneider etc preferabil modele pe care este trecut "HI FI DIN 45500". Sau poate un microsistem nou dar desi va fi mai elegant va suna mai prost decat o combinatie amp + boxe SH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario1 Postat Ianuarie 14, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2015 Deci sa inteleg ca din optiunile propuse de mine nu este buna niciuna? Okay,unde pot gasi aceste boxe SH sunt destul de nou in domeniu, si unde e safe sa caut asa ceva avand in vedere ca fiin mai vechi e posibil sa fie si mai stricate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicumur Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 mario, ai citit mesajul privat de la mine? Ti-am facut o oferta, eu zic sa o iei in considerare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario1 Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2015 Am gasit niste boxe wharferdale 9.2 si un nad 701 sau niste saba fl50k ,am citit despre wharferdale ca nu prea au lows si e ceva pe care chiar insist,o parere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicumur Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 am citit despre wharferdale ca nu prea au lows Nu mai citi toate prostiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
none Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 am citit despre wharferdale ca nu prea au lows Nu mai citi toate prostiile. Corect spus! Eu le-am audiat de foarte multe ori si iti transmit ca informatia ta este eronata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreic Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Dupa parerea mea wharfedale au nevoie de amplificare serioasa...minim 70-80w rms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario1 Postat Ianuarie 20, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2015 Nu stiu ce sa zic si nici nu prea am de unde sa aud,credca cand voi ajunge pe la Bucuresti ma voi duce la cateva magazine de specialitate sa ascult...parerile sunt prea impartite si nu am ajuns la nici un consens . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicumur Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Poti incerca si seriile Magnat Monitor. Sunt best-buy la banii la care costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate