lentiu Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Buna seara, nu stiu daca se regaseste pe undeva prin subiecte raspunsul la intrebarea mea, daca da , rog pe cineva sa ma indrume . Intrebarea e : cum pot scapa de "hopurile" sau cum sa-i spun la noise cancelling-ul care-ti da impresia ca se da volumul mai incet si creste iar si iar se da mai incet si iar...... si iar , ceva similar cu dolby nr doar ca e mai enervant pentru ca la dolby nr reducerea zgomotului de fond se facea incontinuu nu in hopuri. Lucru pe care nu stiu cine-l face : dac-ul setarea gresita a foobar-ului sau mai stiu ce ?Mentionez conexiunea pe usb asincron. Va multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Poate ne dai mai multe detalii. Cand apar aceste 'hopuri'? La aceeasi melodie? Sau cand schimbi albumul pe care il asculti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariutim Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Buna seara, nu stiu daca se regaseste pe undeva prin subiecte raspunsul la intrebarea mea, daca da , rog pe cineva sa ma indrume . Intrebarea e : cum pot scapa de "hopurile" sau cum sa-i spun la noise cancelling-ul care-ti da impresia ca se da volumul mai incet si creste iar si iar se da mai incet si iar...... si iar , ceva similar cu dolby nr doar ca e mai enervant pentru ca la dolby nr reducerea zgomotului de fond se facea incontinuu nu in hopuri. Lucru pe care nu stiu cine-l face : dac-ul setarea gresita a foobar-ului sau mai stiu ce ?Mentionez conexiunea pe usb asincron. Va multumesc ! Problema este din setarile playerului,am avut-o si eu pana nu am scapat de el.Teci pe alt player ca sunt destule,Foobar are niste probleme groaznice pana si Win media player se descurca mai bine.Sfatul meu este sa cauti sa folosesti cel putin Jriver daca ai posibilitatea sa faci rost de el.Nu are buguri si este mai bine optimizat ca Foobar.Se impaca bine cu majoritatea dacurilor de pe piata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 In cazul meu Foobar nu are probleme, JRiver da. Poate are legatura cu hardware-ul de acasa. Eu mai am nevoie de informatii ca sa pot spune care este problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lentiu Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2015 Piesele la care am simtit in special aceste "hopuri" sunt : Aero Dynamik - Kraftwerk si Dead Can Dance - Anabasis. Mai exact parca ceva ar pune frana sunetelor ,mai ales in partile cand intra basul. Poate ca totul e numai in capul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Exista o setare in Foobar care limiteaza pikurile la -6 dB. (DSP manager), sau poate ca problema este la amplificare. Nu ai putere suficienta pentru boxe si urechea percepe totul ca pe o taiere dinamica. De fapt asa si trebuie sa fie, daca boxele nu primesc curent in pasajele dinamice apare senzatia de sunet amestecat, basul se flescaieste, dispare aerul dintre instrumente, muzica se transforma in zgomot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lentiu Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2015 Daca activez "Hard -6 db limiter" basul imi distorsioneaza si la volumul minim la care pot asculta la ora asta !? Nu cred ca e vb de lipsa de putere, cablurile de boxe sunt de 2,5 ( no name ) boxe Kef IQ5 si amp Peachtree Audio Decco65 , iar volumul nu-l dau niciodata peste jumatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Incearca un alt player digital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lentiu Postat Ianuarie 8, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2015 O sa-mi updatez foobarul si mai fac niste teste. Multumesc pentru ajutor ! Voiam sa va intreb daca exista o setare ideala a foobarului sau ea se face in functie de anumiti factori ? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Foloseste tutorialul de mai jos pentru foobar. https://diyaudioheaven.wordpress.com/digital/pc-software/foobar-2000-for-dummies/ https://diyaudioheaven.wordpress.com/digital/pc-software/foobar-2000-for-dummies-part-2/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lentiu Postat Ianuarie 9, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2015 Multumesc frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate