Andi Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Def Leppard - Hysteria, in 1994 Voi? Doar pe CD, si mentionati si anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Decembrie 19, 2014 Autor Share Postat Decembrie 19, 2014 In 89 nici nu stiam ca exista cd-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 1991 (cred) John McLaughlin - Extrapolation Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Decembrie 19, 2014 Autor Share Postat Decembrie 19, 2014 1991 (cred) John McLaughlin - Extrapolation Bibi, da' n-ai avut si tu o perioada in care sa fi fost asa mai roackar, ca tot omu'? Ai fost cu muzica asta culta de la bun inceput? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaenius Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 2 Unlimited - No Limits Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Decembrie 19, 2014 Autor Share Postat Decembrie 19, 2014 2 Unlimited - No Limits '92? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaenius Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Nu mai stiu. Era un disc olandez, folosit su am dat 40 de euro pe el. Am fost un bou. Al doilea a fost Jean Michel Jarre - Chronologie, pe care l-am cumparat de la centrul cultural francez. 33 euro. Din nou, am fost bou. Nici un CD nu merita atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igor1234 Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Euro a intrat in circulatie in 2002. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 Bibi, da' n-ai avut si tu o perioada in care sa fi fost asa mai roackar, ca tot omu'? Ai fost cu muzica asta culta de la bun inceput? Întrebarea era care a fost primul CD cumpărat. Perioada cu SOD și MOD m-a prins pe vremea casetelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaenius Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 Euro a intrat in circulatie in 2002. Atunci marci. Discul cu 2 Unlimited il mai am si acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 in vara lui '91 mi-am cumparat primul meu CDplayer un PHILIPS (second) dar in Craiova nu se gaseau CDuri primul care l-am gasit a fost Gary Moore - After The War album care chiar mi-a placut , si acum il am . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comanr Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 primul meu CD a fost asta : http://www.discogs.com/Various-Rave-Breakbeat-Techno/release/866173 destul de electronic, foarte bine lucrat pentru vremea lui, CD ul nu il mai am, a ajuns capac la vre un borcan de muraturi insa am banda de magnetofon inregistrata de pe CD , pacat e 100 euro bucata, pentru iubitorii genului albumul e unul foarte muncit si cred ca nu se gaseste, de aia si pretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate