ovidiu Postat Ianuarie 27, 2022 Share Postat Ianuarie 27, 2022 Buna, Ma intreb daca puteti va rog sa ma ajutati cu sfaturi pentru achizitia unui sistem audio pana intr-un buget de 1500 RON. Imi doresc daca se poate un sistem asemanator cu cel din link-ul de mai aici As dori sa achizitionez un set complet, nu pe bucati si de la un magazin din Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu Postat Februarie 2, 2022 Autor Share Postat Februarie 2, 2022 Oare chiar nmeni nu poate face o recomandare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Februarie 2, 2022 Share Postat Februarie 2, 2022 Nu cred că vreun coleg are un astfel de sistem. Aparent nu ai "răsfoit" forumul. Să înțeleg că ai dori un sistem care să "țipe tare" in curte?!? Nu prea mă pricep, eu m-aș mulțumi cu un simplu boombox... tot la prețul ăla dar sh. Și nici vecinii cred că nu s-ar împăca ce playlist-ul meu așa că îi voi menaja printr-un volum destul de discret. Dacă vrei lăutărie atunci e altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu Postat Februarie 3, 2022 Autor Share Postat Februarie 3, 2022 m-am uitat putin pe forum dar am vazut doar recomandari custom. Nu am buget de custom si de aceea am intrebat daca stie cineva ceva magazin care are ceva branduri cat de cat ok.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clevo Postat Noiembrie 17, 2022 Share Postat Noiembrie 17, 2022 Fun Generation Stagemix 400 Asta e numai bun pentru curte,acum depinde daca nu vrei sa dai concert la tot satul,asta se potriveste de minune: https://www.thomann.de/ro/fun_generation_stagemix_400.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela_so Postat Mai 31, 2023 Share Postat Mai 31, 2023 La 17.11.2022 la 19:41, Clevo a spus: Fun Generation Stagemix 400 Asta e numai bun pentru curte,acum depinde daca nu vrei sa dai concert la tot satul,asta se potriveste de minune: https://www.thomann.de/ro/fun_gelarex_generation_stagemix_400.htm Multumesc pentru sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate