Audio2020 Postat August 29, 2020 Share Postat August 29, 2020 Salutare. Mi-am luat un Smart TV si nu are decat mufa pt cablu audio optic, astfel ca nu il pot conecta la vechiul meu sistem audio decat daca ii cumpar un convertor. Credeti ca merita sa investesc intr-un convertor si sa continui sa folosesc vechiul sistem audio sau sa imi cumpar un soundbar ? Sistemul e de acum 15 ani si modelul exact este Panasonic SC-HT845. Oare este invechit? Un soundbar modern cu aceasi putere ar suna la fel sau diferit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat August 29, 2020 Share Postat August 29, 2020 Televizorul smart TV decodeaza Dolby Atmos? In cazul acesta ar merita un soundbar compatibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Audio2020 Postat August 29, 2020 Autor Share Postat August 29, 2020 decodeaza Dolby Atmos, insa nu efectele filmelor ma intereseaza pe mine in mod special, ci mai degraba muzica. asadar in ceea ce priveste calitatea sunetului cand ascult muzica pe youtube, ar face vreo diferenta un soundbar modern sau sa raman la vechiul meu sistem panasonic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Audio2020 Postat August 30, 2020 Autor Share Postat August 30, 2020 Acum 13 ore, dinica a spus: Nu raspunsul asta pentru care din cele doua intrebari este ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 La 29.08.2020 la 22:20, Audio2020 a spus: asadar in ceea ce priveste calitatea sunetului cand ascult muzica pe youtube, ar face vreo diferenta un soundbar modern sau sa raman la vechiul meu sistem panasonic? Youtube prin televizor este ceva rau. Pastreaza soundbar-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 Vrei sa spui sa pastreze sistemul de boxe Panasonic SC-HT845. Soundbar este doar in proiect :). Eu as zice sa isi cumpere soundbar-ul pt ca de fapt asta isi doreste. Oricum nu are nici o importanta din pdv al sunetului - in acest caz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 Eu as zice ca in loc de soundbar sa isi cumpere un amplificator + o pereche de boxe SH si un DAC ieftin... diferentele fata de acel Panasonic vor fi semnificative... 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Audio2020 Postat August 31, 2020 Autor Share Postat August 31, 2020 @Shambala, nu e vorba ca imi doresc soundbar. Nu sunt in pozitia financiara sa arunc cu banii . Mai degraba as pastra vechiul Panasonic. Insa ma gandeam daca oare merita sa fac un efort financiar sau nu. Daca ar fi sau nu vreo diferenta in calitatea sunetului. @Netcrusher despre boxe nu stiu ce sa zic, eu stau intr-o casa veche si deja vibreaza totul pe aici daca dau sistemul la jumate din volum . nu cred ca m-ar ajuta mai multa putere. cum am zis si mai sus susnt interesat mai mult de calitatea/claritatea sunetului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 Daca nu iti doresti soundbar, nu cumpara. Oricum NU va face o diferenta acustica sensibila fata de boxele actuale, ci doar de aspect. Sau poate doar daca iei unul FOARTE scump, dar daca zici ca nu arunci cu banii cu siguranta nu va fi cazul. Ce au vrut colegii sa sugereze este ca: 1 - muzica NU se asculta de pe youtube, si 2 - pt muzica se foloseste un amplificator stereo si 2 boxe serioase, nu jucariile acela pe care le ai si care nu sunt deloc departe de un sistem de boxe de calculator. Pe youtube cauti sau verifici vreo piesa, dar de ascultat cu adevarat se asculta de pe un suport serios (CD, Vinyl, format HD, etc), pe boxe stereo serioase. Un amplificator stereo nu il iei ca sa asculti tare - decat daca esti "taran" sau cocalar, ceea ce nu este cazul din moment ce ai intrat pe acest forum 😁, ci pt calitatea mult mai buna a sunetului decat cea oferita de Panasonicul tau. Exista solutii de a imbunatati acustica oricarei camere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 Eu nu m-am referit niciodata la putere, fiind complet irelevanta in discutia aceasta. Prin faptul ca am recomandat niste scule dedicate pentru muzica exact la calitatea sunetului ma gandeam. Ceea ce are sistemul tau nici macar nu se pot numi boxe, sunt niste cutii cu difuzoare. Ce buget aveai alocat pentru soundbar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Audio2020 Postat August 31, 2020 Autor Share Postat August 31, 2020 @Shambala @Netcrusher nu dispun de vreun buget considerabil ca sa fac vreun upgrade audio major. ma gandeam la vreun soundbar din asta mediu de la samsung sau ceva similar. dar daca spuneti ca nu se va simti vreo diferenta in calitatea sunetului, comparativ cu vechiul meu sistem panasonic, atunci o sa-mi iau un DAC ieftin si continui cu panasonicul asta. orium eu ascult non stop seturi de techno de pe youtube, sunt dependent de youtube si de seturi cat mai noi. asadar, nu ar fi avut oricum niciun rost sa irosesc vreun sistem de calitate cu muzica de pe youtube. gata m-am linistit. va multumesc mult pt clarificari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 Acum 7 ore, Shambala a spus: 1 - muzica NU se asculta de pe youtub Nu o fac foarte des dar aseara m-am delectat cu citeva clipuri cu PMJ apoi un concert cu Yuja Wang. Bine pe ea trebuie sa o si vezi nu doar sa o asculti 😉 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 Stii cum e cu vorba despre popa ... Dupa ce am scris acel post (ca sa confirm regula 😁) si eu m-am uitat la cateva clipuri pe youtube 😅 Iyeoka - Simply Falling , You will never know, - Imany, Lana Del Rey - Blue Jeans si Kirk Fletcher - Silver Spoon (pe care o sa il si cumpar). ps - ce frumoasa e chinezoaica ta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 E si geniala nu doar frumoasa 💘 Bine ca a trecut de blestemata virsta de 27 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FATHER Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 Acum 9 ore, Shambala a spus: ps - ce frumoasa e chinezoaica ta !! Acum 8 ore, bogdanozaurus a spus: E si geniala nu doar frumoasa 💘 Bine ca a trecut de blestemata virsta de 27 de ani Mno... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 Parca e prea mult pentru o femeie sa fie si frumoasa si talentata....te-ncaleca grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 Esti rautacios si not politically correct 😉 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate