adrianlucian Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 Mi-a picat cu tronc din citite RME ADI-2 DAC, l-a ascultat vreun coleg ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 L-am ascultat eu, insa doar pe USB si nu e rau deloc. Vine din zona Pro si are o gramada de setari pentru cine se pricepe deci posibil sa poata cinta si mai bine. Este precis, detailat fara a fi clinic sau obositor. Il au doi colegi care insa nu prea scriu pe aici si amindoi sint incintati de el. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greierasul Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 Un DAC foarte bun dar incearca sa iei ultima varianta, FS, cu cip AK4493eq. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Iulie 17, 2020 Autor Share Postat Iulie 17, 2020 De FS ma uit, am uitat sa trec. multumesc. Tare l-as fi ascultat, din ce am citit se pare ca merita mia aia de euro, un euro gramu''... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Vad ca foloseste alimentare exterioara. Ar fi de preferat sa fie una liniara (transformator, punte, filtraj, stabilizare) si nu in comutatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greierasul Postat Iulie 18, 2020 Share Postat Iulie 18, 2020 Cel mai probabil e smps. Liniara poate sa-si faca el singur una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Septembrie 10, 2020 Autor Share Postat Septembrie 10, 2020 M-am luat cu concediile si s-a amanat un timp dar s-a concretizat achizitia. Bey, dracoasa grav jucareaua. Luat ptr pc, cum in DSD direct reglaj volum pica am pus dupa el un pre cu tuburi si trafuri iesire 600ohm si apoi un power Mitsubishi (da-30 cu multa stiinta si inginerie in el, contabilii la vremea aia nu aveau un cuvant de spus sau erau plecati in concediu, subapreciat de piata noastra). De fapt pentru configuratia asta l-am luat. Are un soft care face din el pe langa dac si un preamp in toata puterea cuvantului. Pana acum pare ca rupe capul, rezolut, scena adanca, aerisit. Ceva mai " muzical" ca Teac-ul 501 exploatat pana acum. Are o amprenta de scula profi, PA, RME asta face la baza si se vede si aude. Il mai frec ceva timp si mai zic p-aci. Nu ca ar mai fi cine sa citeasca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 Mai stim pe cineva cu RME si power Mitsubishi, cred ca acelasi model, doar ca persoana in cauza nu are acel preamplificator pe lampi, oarecum inutil pentru ca asa cum spui aparatul are si functia de preamplificator. Pe PC cu ce soft il folosesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 Acum 11 ore, adrianlucian a spus: M-am luat cu concediile si s-a amanat un timp dar s-a concretizat achizitia. Bey, dracoasa grav jucareaua. Luat ptr pc, cum in DSD direct reglaj volum pica am pus dupa el un pre cu tuburi si trafuri iesire 600ohm si apoi un power Mitsubishi (da-30 cu multa stiinta si inginerie in el, contabilii la vremea aia nu aveau un cuvant de spus sau erau plecati in concediu, subapreciat de piata noastra). De fapt pentru configuratia asta l-am luat. Are un soft care face din el pe langa dac si un preamp in toata puterea cuvantului. Pana acum pare ca rupe capul, rezolut, scena adanca, aerisit. Ceva mai " muzical" ca Teac-ul 501 exploatat pana acum. Are o amprenta de scula profi, PA, RME asta face la baza si se vede si aude. Il mai frec ceva timp si mai zic p-aci. Nu ca ar mai fi cine sa citeasca.... In fiecare luna sunt minim 2k cititori. Din pacate oamenii nu intervin si in scris. La fel se intampla si pe grupul audiofil de pe Facebook. Aproape 3k inscrisi, implicati pana in 50. Nu ca ar mai conta. Forumul se inchide la 1 octombrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Septembrie 11, 2020 Autor Share Postat Septembrie 11, 2020 Bogdane, te stiu atent la deatalii, mai citeste odata. Preul cu traf iesire are magia lui, expozeul e lung, sunt argumente pro mai multe decat contra. Bey Roberte ne taie jucaria? De la ce s-a basicat crusheru' ca nu am urmarit discutia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 Pai uite aici, cum de ti-a scapat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shibata Postat Septembrie 13, 2020 Share Postat Septembrie 13, 2020 La 11.09.2020 la 9:40, dinica a spus: Nu ca ar mai conta. Forumul se inchide la 1 octombrie. Pe 30 septembrie Dinică desparte marea în doua. Activitatea pe forum continua ca înainte. Vânzările de Naimi ating un maxim istoric. Nu e panică. Totul va fi bine. 🙂 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate