Sari la conținut
HiFi Tech

Sfat achiziție


HappyFeet

Postări Recomandate

Salutare și bine v-am găsit. Numele meu este Silviu am un sistem în sufragerie compus dintre un amplificator Marantz PM8000, un CD player Marantz CD6000, și o pereche de boxe Morel Solan 5f. Sunt într-o mare dilema de câteva zile și sper sa ma ajutați cu un sfat. Am primit cadou un pick-up Pro Ject Debut Carbon și vreau sa construiesc o camera mica de audiții. Am o pereche de boxe de podea Monitor Audio BR5, ramase de la o configurație veche și as dori sa îmi cumpăr un amplificator pentru a pune totul cap la cap,cu un buget care sa îmi permită sa nu fiu dat afara din casa de către soție. 

Pana acum am analizat piața și review uri și am ajuns la niște finaliști: Mission Cyrus One cel vintage, Pro-Ject Maia S2, NAD 306 (are phono pre), NAD 326 sau Vista Audio Spark. Ultimele doua nu au phono și va trebui investit extra într-un pre. Ma gândeam la un Schiit Mani, dar este foarte scump. 

Multumesc!!! 

Editat de HappyFeet
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
La 25.04.2020 la 21:46, bizonu22 a spus:

Să-l stăpânești sănătos! Am avut și eu unul pentru 4_5zile însă atunci nu aveam nici  pickup. Mi-a plăcut foarte multa ampliful+Grundig Cd8100. Mi-ar fi plăcut să fi avut mai mult power.

Cum suna pe Phono?

Ce pickup/doza ai acolo?

Suna foarte bine in camera asta de 4x4, detaliat, soundstage destul de bun (Eric Clapton Unplugged). Pick-up-ul este un Project Debut Carbon, cu o doza Ortofon 2M Red. Ma gadeam la un upgrade la o doza AT 540ML, dar mai astept sa nu fiu dat afara din casa, dupa ultimele achizitii 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Acest site foloseste cookie-uri! Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Citeste Politică Intimitate si Termeni de Utilizare.