adyy35 Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 salutare dupa cum stiti am reusit sa iau acest amplificator la prima ascultare totul mi s-a parut diferit , adica este alt sunet fata de Naim 155xs pe care il aveam parca se infundau urechile de sunet recunosc ca mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc ca e diferit acum suna mult mai real muzica , basul mai carnos, si inalte care nu te supara marea diferenta este ca la Naim imi venea mereu sa dau mai incet, la MF imi vine sa dau mai tare ce e ciudat ca merg cu volumul la 70-75 in general dar lejer ajung la 80-85 fara sa deranjeze dar am vazut ca maxim este 116.... deci lucreaza diferit de alte amplificatoare este imens , m-a ajutat copilul sa il aduc si sa il montez dar este ....amplificator , se vede asta si se si aude mai vreau sa cumpar basotect sa pun pe peretii laterali . recunosc ca am reusit sa il cumpar la 2700 lire , ca de nou chiar te rupe la buzunare in rest ..toate cele bune si daca mai are cineva astept sugestii si pareri 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elwe Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Ma bucur pentru tine. Sa-ti incante simturile pe o perioada cat mai lunga! Si nu afunda prea profund in detalii. :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Adi, de unde sa stim? 😉 Ma bucur pentru tine. Adevarat, este un amplificator foarte bun. Produsul anului 2019 pe HiFi Tech. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Februarie 29, 2020 Autor Share Postat Februarie 29, 2020 Dinica iti mai amintesti la ce volum ai ascultat MF 600? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianS Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Acum 7 ore, adyy35 a spus: Dinica iti mai amintesti la ce volum ai ascultat MF 600? Nu cred ca este relevant. Dinica are alte boxe, alta camera ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Martie 1, 2020 Autor Share Postat Martie 1, 2020 da, dar de curiozitate cunosc boxele lui , dar nu cunosc camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Martie 1, 2020 Share Postat Martie 1, 2020 Nu imi amintesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate