dinica Postat Februarie 14, 2020 Share Postat Februarie 14, 2020 Adresa canalului nostru este: https://www.youtube.com/channel/UCHc6XZ98PC6Mg17dtlX3b3Q?view_as=subscriber Aici puteti sa vizionati filmari cu aparatele, boxele, cablurile, din articolelor HiFi Tech. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Februarie 14, 2020 Autor Share Postat Februarie 14, 2020 Ultimul video incarcat este o avampremiera a articolului de saptamana viitoare dedicat Accuphase DP 750. 3 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctzzzz Postat Februarie 15, 2020 Share Postat Februarie 15, 2020 Hai, Robert... chiar nu se gasea alt "suport" pentru acest aparat? Nici nu mai vorbesc de izolare sau vibratii, dar macar vizual ar merita mai mult. Lemnul de macassar in care e imbracat playerul nu prea rimeaza cu masuta luata parca de la Muzeul Satului (nu ca nu ar fi ok Muzeul Satului, dar nu in contextul asta de HifiTECH!). Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Februarie 16, 2020 Autor Share Postat Februarie 16, 2020 Ai dreptate. Masuta am folosit-o doar in cazul filmarii. In rest aparatul a stat in spatiul de langa CDS 3000. Am vrut sa il evidentiez, asa ca am mutat aparatul pe masuta aceea din lemn. PS: Important este ca oamenii au ocazia sa il vada in video. Cine doreste sa il vada in realitate, merge la dealer. 😉 PS1: Povestea intreaga este cam asa. Aparatul a stat 4 zile la mine. Doua zile am fost plecat din Bucuresti. Vineri dimineata am facut un set de filmari care s-au dovedit a fi supraexpuse. Apoi pe seara am fost nevoit sa o iau de la 0. Nu mai aveam timp suficient, asa ca am incropit ceva in viteza. Daca DP 750 ar fi stat mai mult la mine, as fi avut timp sa aranjez lucrurile mai bine. Asta trebuie sa inteleaga si dealerii. Ca totul sa arate perfect, este nevoie de timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate