adyy35 Postat Februarie 9, 2020 Share Postat Februarie 9, 2020 salut a ascultat cineva acest amplificator? il pot lua la un pret ok dar nu stiu mai nimic despre sunetul lui mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Februarie 10, 2020 Share Postat Februarie 10, 2020 Am ascultata acum multi ani un Devialet. Suna ok. Dar nu iti pot garanta ca va suna bine si in sistemul tau. Asta nu o poate face nimeni. 😉 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adis Postat Februarie 10, 2020 Share Postat Februarie 10, 2020 Nu prea conteaza amplificatorul daca nu descrii restul sistemului, muzica ascultata, pentru mine clasa d suna uscat, dar in anumite sisteme poate fi ideal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Februarie 10, 2020 Share Postat Februarie 10, 2020 (editat) Nu e clasa D, e un hibrid patentat de Devialet. Editat Februarie 10, 2020 de Netcrusher 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_BGD_ Postat Februarie 10, 2020 Share Postat Februarie 10, 2020 Nu am avut ocazia sa ascult aceasta laudata "piece of machinery". Totusi, vizual, pare destul de scump pt cat de putine kg de aparat ofera :)) Ma refer la faptul ca, la aceste sume, consider ca trebuie sa primesti ceva aparat de sudura, cu 2 traf-uri, multi micro pe filtraj, rezerve de putere, nu ceva mai subtire decat un top de hartie. Asta acum e doar o parere, pot sa il ascult si sa vreau sa il cumpar, cine stie :)) 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Februarie 10, 2020 Share Postat Februarie 10, 2020 Acum 29 minute, _BGD_ a spus: Nu am avut ocazia sa ascult aceasta laudata "piece of machinery". Totusi, vizual, pare destul de scump pt cat de putine kg de aparat ofera :)) Ma refer la faptul ca, la aceste sume, consider ca trebuie sa primesti ceva aparat de sudura, cu 2 traf-uri, multi micro pe filtraj, rezerve de putere, nu ceva mai subtire decat un top de hartie. Asta acum e doar o parere, pot sa il ascult si sa vreau sa il cumpar, cine stie :)) Incep sa cred ca toata povestea asta cu care am crescut noi astea mai batrani nu mai este valabila. Yamaha-ul meu, CDS3000, un player construit dupa toate regulile valabile acum 30-40 de ani, ba chiar mai bine, a fost batut de un fel de calculator pe numele sau Linn. Daca as atasa acum niste fotografii cu interiorul CDS 3000 si mai apoi cu Linn-ul, multi dintre cei batrani ar face infarct miocardic. 🙂 Generalizarea, fara referinte precise, este in sine o prejudecata care nu ajuta. PS: Va invit sa fiti mai deschisi la minte. 🧐 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adis Postat Februarie 10, 2020 Share Postat Februarie 10, 2020 Fiecare cum prefera, cum e obisnuit, nu degeaba zic aici ca in hobbyul asta e nevoie de matching si ca marea majoritate a celor din industrie gandesc sunetul inainte de a-l reproduce, cand dai banii pe o "scula" cu nume, cumperi de fapt o parte din filosofie, research etc., acolo unde este cazul, stii si tu la fel de bine, ca unele suna mai bine sau nu, intr-un anumit context nu e nimic anormal. Am vazut/auzit scule cu "greutate" care grohaiau, dar si dintre cele mai "fara greutate" care reuseau sa ajunga la nirvana. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Februarie 10, 2020 Autor Share Postat Februarie 10, 2020 restul sistemului.. boxe Tannoy dc8ti si dac marantz dac1 cabluri naim momentan pe Naim 172xs cu Naim 155xs , dar fara sa fiu multumit , cred ca au prea putina forta pentru boxe ideea este ca in afara de Devialet 120 mai urmaresc si un MF nu-vista 600 ..ambele au niste preturi ok ca sa zic asa dar sunt foarte indecis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Februarie 11, 2020 Share Postat Februarie 11, 2020 NuVista 600 as alege fara sa ma gandesc o clipa. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Februarie 11, 2020 Share Postat Februarie 11, 2020 Vezi ca Devialetul are incorporat si DAC, deci mai elimini o componenta a sistemului. Si eu le-am urmarit o buna perioada de timp, insa ma uitam dupa 200, nu dupa 120. Din ce am inteles difera partea de amplificare care este ca si la modelele mai mari, 120 fiind diferit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Februarie 11, 2020 Autor Share Postat Februarie 11, 2020 joi merg sa ascult Devialet-ul intre timp pretul la MF l-am negociat f bine acum incep sa tind spre MF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Februarie 14, 2020 Autor Share Postat Februarie 14, 2020 salut am fost si am ascultat Devialetul nu am fost impresionat mai intai am ascultat nad 370 al meu si apoi devialet fara ca sa fie diferente clare cred ca banii aceia sunt ceruti pe design si soft dac wifi etc ramane sa ascult MF nu vista 600 duminica 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greierasul Postat Februarie 16, 2020 Share Postat Februarie 16, 2020 Poti merge si pe amplificatoare cu module Hypex Ncore, NC400 de exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Februarie 16, 2020 Autor Share Postat Februarie 16, 2020 MF 600 a ajuns acasa maine sper sa scriu cateva impresii 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate