adrianlucian Postat Ianuarie 26, 2020 Share Postat Ianuarie 26, 2020 Rog pe cei care au avut ceva experienta cu ebay-ul asta mic sa o impartaseasca. Eu nu am avut curaj (am luat tzepe si cu ebay-ul mare asa ca...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Ianuarie 26, 2020 Share Postat Ianuarie 26, 2020 Eu nu il recomand, tot ce am gasit si parea interesant era teapa. Asa ca, atentie mare, nu e acelasi lucru cu eBay! 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Ianuarie 26, 2020 Share Postat Ianuarie 26, 2020 (editat) Kleinanzaigen se dorește a fi un site de vânzări zonal. Nu prea trimit în România. Totul se reduce la înțelegerea cu proprietarul și de obicei ridicarea locală. Dacă ai pe cnv să ridice de acolo e perfect. Am cumpărat și a mers perfect, mi-a trimis în țară. Printre ei și țepari -atenție mărită! Editat Ianuarie 26, 2020 de Trancotistul 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate