dinica Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 Se pare ca Eurosport transmit acum si in varianta 4K. Imaginile 1, 3 si 5 sunt 4K (HLG HDR). Imaginile 2 si 4 sunt HD. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 Vad ca este un canal distinct, acum pe Eurosport 4k sint sarituri cu schiurile iar pe Eurosport HD Premier League. Eram fericit ca o sa vad fotbal de la brexitari dar ma tem ca nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 19, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2020 Acum 4 ore, bogdanozaurus a spus: Vad ca este un canal distinct, acum pe Eurosport 4k sint sarituri cu schiurile iar pe Eurosport HD Premier League. Eram fericit ca o sa vad fotbal de la brexitari dar ma tem ca nu. Dap. Aceeasi dezamagire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_BGD_ Postat Ianuarie 20, 2020 Share Postat Ianuarie 20, 2020 Digi 4K are multe documentare interesante. Si se vad si foarte clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Ianuarie 20, 2020 Share Postat Ianuarie 20, 2020 Da , alea se vad foarte bine dar meciurile din La Liga nu se vad la fel de bine pe TV-ul meu Sony vechi de doi ani. Problema se pare ca e de la standardul HDR, am vazut pe net ca se plingeau si alti utilizatori. Cu Eurosport 4K aceiasi poveste, imaginea este buna dar mai putin luminoasa iar culorile au o usoara tentagalbuie, seamana cumva cu Cinema mode. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 20, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2020 Sigur este o problema de decodare interna. La mine imaginea era evident mai luminoasa, contrastul mai bun. Singura nemultumire ar fi legata de calitatea detaliilor, fetele schiorilor, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Ianuarie 20, 2020 Share Postat Ianuarie 20, 2020 Cam așa se vede la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elwe Postat Ianuarie 22, 2020 Share Postat Ianuarie 22, 2020 Pe 55B8 si 65B8 Youtube HDR, filme HDR, Netflix Dolby Vision - perfect; Eurosport HLG dezastru, tind sa cred ca implementarea HLG este un fiasco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 22, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2020 Acum 7 ore, Elwe a spus: Pe 55B8 si 65B8 Youtube HDR, filme HDR, Netflix Dolby Vision - perfect; Eurosport HLG dezastru, tind sa cred ca implementarea HLG este un fiasco. Sunt tehnologii diferite. Am vazut HLG HDR la Digi 4k si era cum ar spune englezul 'breathtaking '. Cred ca cei de la Eurosport mai au de facut unele reglaje. La mine, pe Oled LG C8, pe Eurosport, HLG HDR se vedea clar mai natural. Din pacate lipseau detaliile de amanunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate