ioask4it Postat Ianuarie 16, 2020 Share Postat Ianuarie 16, 2020 Buna ziua, acum doresc sa imi incep si eu drumul in domeniul audio, deci o sa folosesc ceea ce am, un sistem audio 5.1 optimizat pt jocuri 😞 si anume Logitech Z906. Pasul pe care doresc sa il fac acum este o placa de sunet, prefer 5.1. Imi puteti recomanda ceva? Se poate crea ceva frumos cu pc si placa de sunet? Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 16, 2020 Share Postat Ianuarie 16, 2020 Salut! Logitech-ul acela nu merita o placa dedicata. Placa audio cu care vine motherboard-ul este suficienta. Pastreaza banii si iesi cu fata ta sau prietenii la o bere. Sau, mai bine, plateste-ti o vacanta la Paris, Londra, etc. 😉 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioask4it Postat Ianuarie 16, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2020 va trebui sa citesc din articolele de pe acest site deoarece sunt nou in domeniul acesta si nu inteleg multe lucruri. Stiu doar ca sistemul 5.1 al meu este ok pt jocuri si filme. Si atat. Mai mult cu el nu se poate. Scot optic si atat. Pentru muzica, ceea ce aveti voi: DAC, receiver, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 16, 2020 Share Postat Ianuarie 16, 2020 Ioask, intreaba aici unde ai deschis subiect si noi iti vom raspunde. 🙂 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate