Cosmin Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Oricum trebuie sa ni le facem singuri, ca, daca ar fi dupa neveste / partenere, hehe! Ce va aduce, fie mos Nicolae, fie mos Craciun anul acesta, in materie de audiofilie? 😆 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Din pacate nimic, as fi fericit daca mi-ar aduce ceva timp liber si mai putine probleme ca sa ma pot bucura de muzica pentru ca de ceva vreme nu am mai avut nici timp si nici dispozitie 😞 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Decembrie 6, 2019 Share Postat Decembrie 6, 2019 Ma gandesc sa imi cumpar un soundbar Dolby Atmos LG pentru filmele de pe Netflix. Am citit ca este ok, insa ma tem ca nu o sa il pot folosi in mod real din cauza programului. La filme ma uit dupa ora 10 seara. Dupa ora asta mai greu cu volumul la maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Decembrie 6, 2019 Share Postat Decembrie 6, 2019 Si eu ma uit de multe ori la filme la ore tirzii dar asta nu ma impiedica sa-l folosesc, are un mod de noapte si chiar si asa e mult mai bine decit sunetul de la televizor. Cred ca si LG-ul ala are un astfel de mod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Decembrie 6, 2019 Share Postat Decembrie 6, 2019 Intre Mosi poate ne vedem cu totii la un pahar de vorba pe undeva. Ce spuneti? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Decembrie 6, 2019 Share Postat Decembrie 6, 2019 Daaa..mi-ar face mare placere 🙂 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate