dinica Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 In curand o sa apara obisnuitul articol cu componentele anului 2019 in viziuna HiFi Tech. Cei 3 membri vor alege. Pana atunci as fi curios sa aflu ce va impresionat cu adevarat in anul 2019. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greierasul Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 Topping D70. M-a impresionat piata chinezeasca pentru dorinta de a se dezvolta mai ales in calitate. Vor sa evolueze si chiar se intampla asta fata de piata occidentala care in 2019 chiar ca a batut pasul pe loc... daca nu cumva multi fac pasi in sens invers mergand pe calea aparatelor construite cat mai ieftin dar din ce in ce mai frumos finisate, audiofilie pentru femei, pentru ochi mai mult in defavoarea urechii. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_BGD_ Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 Aici, Topping D10. La fel, satisfacut, pentru banii platiti. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Noiembrie 28, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2019 Dervish, imi pare rau ca nu am tinut cont de nenumaratele tale flame-uri. Regulamentul spune urmatoarele: Citat Sunt interzise postarile care nu au legatura cu subiectul in cauza (off-topic), postarile repetitive (flood), postarile inutile formate din 1-2 cuvinte si postarile fara un continut coerent. Dupa cum am spus acum cateva zile, eu nu am timp liber sa moderez forumul. Cum moderatorii nu prea s-au ingramadit, imi asum eu chestia asta. Intri in pauza de 30 zile. Data viitoare cand 'gresesti' intentionat, ne spunem la revedere. 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Noiembrie 29, 2019 Share Postat Noiembrie 29, 2019 In materie de boxe, in 2019 eu am fost foarte placut impresionat de modelul German Physics Borderland MK IV. Cu asa ceva aproape ca dispare notiunea de sweet spot, se aude aproxximativ la fel din multiple pozitii de ascultare. Iar mediile sunt printre cele mai naturale si rafinate din tot ce am auzit pana acum. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florentin Postat Decembrie 3, 2019 Share Postat Decembrie 3, 2019 Am fost cu adevarat impresionat de Sonus Faber Aida. Cu siguranta cele mai bune boxe ascultate de mine pana acum. 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate