Cosmin Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 Propun aici un topic pentru a trece fiecare albumele “cele mai audiofile” din punctul fiecaruia de vedere. Se vor specifica albume normale, nu discuri de test sau demo. Eu am descoperit recent acest album, arr o calitate uluitoare, am ramas cu gura cascata. Dmitri Shostakovich - Symphonies nos. 5, 8 & 9 - Suite from “Hamlet” 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Octombrie 30, 2019 Autor Share Postat Octombrie 30, 2019 Papa Bue’s Viking Jazz Band - New Orleans Parade Un album cu piese deosebite si cu o calitate absolut speciala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Octombrie 30, 2019 Autor Share Postat Octombrie 30, 2019 Art Pepper - Intensity (1960) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Octombrie 30, 2019 Autor Share Postat Octombrie 30, 2019 Buddy Tate - When I’m Blue Fabuloasa masterizare, am ascultat si vinilul - absolut impecabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 Cosmin, sa nu te superi pe ahrab, el este trolul de serviciu. 😛 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Octombrie 30, 2019 Autor Share Postat Octombrie 30, 2019 Acum 44 minute, dinica a spus: Cosmin, sa nu te superi pe ahrab, el este trolul de serviciu. 😛 Nu ma supar, daca pe el il satisface, treaba lui. Ma gandeam insa ca ceea ce se pune aici sa fie un plus valoare pentru oricine cauta albume de foarte buna calitate audio. Mai ales ca acum m-am linistit cu cautarile / schimbarile de scule si ma concentrez doar la muzica in sine. De-abia acum devine interesant, zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Octombrie 31, 2019 Autor Share Postat Octombrie 31, 2019 Descoperite recent, simfoniile lui Beethoven sub bagheta lui Philippe Herreweghe sunt absolut fabuloase. Inca mai deliberez daca sunt sau nu cea mai audiofila varianta, calitatea este impresionanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Octombrie 31, 2019 Autor Share Postat Octombrie 31, 2019 Ani de zile am cautat o editie cat mai audiofila pentru Anotimpurile de Vivaldi. Si iat-o, e de departe cea mai bine inregistrata din tot ce am ascultat pana acum. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Octombrie 31, 2019 Autor Share Postat Octombrie 31, 2019 La 31.10.2019 la 13:10, Cosmin a spus: Ani de zile am cautat o editie cat mai audiofila pentru Anotimpurile de Vivaldi. Si iat-o, e de departe cea mai bine inregistrata din tot ce am ascultat pana acum. Deci il ascult acum si nu imi vine sa cred ce calitate are: instrumentele se aud foarte clar, viorile se aud distinct, separatia intre instrumente este fenomenala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Octombrie 31, 2019 Autor Share Postat Octombrie 31, 2019 O editie de exceptie, sub bagheta lui René Jacobs, Don Giovanni in cea mai audiofila prezentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate