pilgrim Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Stii ce ar fi interesant? Poze si cu interiorul acestor bijuterii audiofile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valica Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Un Setton mi-ar place sa am in colectia mea, din pacate nu prea am vazut pe la vanzare. Nu or fi audiofile dar se aud mai bine decat multe din chinezariile de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valica Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Iaca, a aparut si doua Settoane frumoase, si pretul e pe masura, din pacate nu mi le pot permite http://www.audioweb.ro/oferte/vizualizare/setton-ps-5500-bs-5500-pre-amplificatorfinal/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valica Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Da, cred ca este un pret bun, pentru cine are acesti bani. Oricum aceste amplificatoare vintage se adreseaza nostalgicilorsau colectionarilor in afara puterea de cumparare este mare la noi e mai greu sa vinzi asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 De curand am achizitionat un Philips 22RH 590 ( pre si finalii pe germaniu ). L-am recapat ca era cam ametit. Dupa rodaj suna splendid...conform gusturilor mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 (editat) Multumesc! Philips 22RH 497. Editat Iunie 29, 2018 de oake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Proiectul 2. Am luat 2x Elac T 3300 ( full germaniu pana la ultimul surub ). Unul suna bine, bine iar celalalt e mai uscat. Il recapez si le compar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 O combinatie, zic eu, letală. Receiver Braun 510, boxe Braun L710/1, CD B&O 5500 Tocmai am terminat boxele. Filtru facut pe textolit, totul luat de la Marcel ( mai putin conzii MKT ). Cu TW am avut probleme...aparent identice dar unul avea membrana mai moale ( era pentru 2 cai ). Receiverul recapat. Suna a germaniu. Nu ma mai satur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Iulie 14, 2018 Share Postat Iulie 14, 2018 Nu-mi vine sa cred...am facut " greseala " sa pun Boxele Braun L710/I ( care este de notorietate ca sunt foarte greu de potrivit cu amp ) pe philipsul 22RH 590 si suna mai bine ca pe receiverul dedicat ( si recapat ) Braun 510. Nu mai inteleg nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Iulie 15, 2018 Share Postat Iulie 15, 2018 Păi nici o firmă nu produce absolut toate componentele din linie la aceeaşi calitate. De multe ori se bazează pe subcontractori mai mici şi specializaţi. Braun a făcut difuri excelente, dar cu electronicele a fost subţire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyy67 Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Din colectia personala Aristona 5923,asemanator philips RH590 si superbul tuner philips 691,ambele in stare originala,suna...fantastic,eu le folosesc frecvent pe un sistem.590 eul un amplif. deosebit care duce boxe mai mari,cu limita si suna foarte bine,multumesc. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat August 5, 2018 Share Postat August 5, 2018 (editat) Nu se poate spune că e rar, dar e foarte frumos zic eu: un amplificator (mai bine zis o uzină...) true dual-mono (sau „two mono amps in one” cum zic cei de la Pioneer în cataloagele din acea vreme) din perioada de glorie Pioneer. Cu nu mai puțin de trei transformatoare. Cu un sound chiar foarte bun. Editat August 5, 2018 de Andi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate