Sari la conținut
HiFi Tech

Project nr68 PP, UL,A class


VIOTUBEAMP

Postări Recomandate

Ultimele două amplificatoare ale lui Vio ascultate de mine au fost bune pentru urechile mele. Vio a ajuns la un nivel comparabil cu un mic producător de serie. Ambele amplificatoare mi-au lăsat impresia unor lucruri bine făcute și cu un sunet demn de luat in calcul. Merita macar testat/ascultat un astfel de amplificator. Eu cred că trebuie încurajați cei care fac așa ceva, mă uit cu mâhnire cum în toate țările vecine exista mici firme care produc astfel de aparate, iar la noi nu. Poate că ar trebui sa apreciem mai mult și să dăm o șansă produselor făcute local. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ore, Tudor a spus:

Neutralitatea și-a dovedit-o reliefând cu un surprinzător rafinament și sunet aerisit înregistrările deosebit de bune, dar și penalizând neiertător pe cele mai puțin reușite (subsemnatul a remarcat/punctat câteva acorduri din așa ceva….). Alături de o corectitudine timbrală demnă de remarcat.

Cam asta am vrut sa spun si eu cu faptul ca anumite inregistrari pot fi penalizate, amplificatorul aratand si imperfectiunile inregistrarii. Dar am ajuns intr-un razbel pe subiectul stridenta si faptul ca nu am inregistrari bune de test...

Ma bucur ca amplificatoarele lui Viorel ajung si in sisteme scumpe pentru a fi testate, altfel unii de pe aici aveau impresia ca mananc rahat in review-urile mele, ca nu am scule capabile sa observ aceste diferente...

Asa este, daca aveti ocazia sa ascultati amplificatorul cu KT88 o sa vedeti ca se poate si fara patru de zero....in coada.

Editat de silviu2403
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am ascultat si eu amplificatorul lui Viorel si sint intru totul de acord ca este o realizare remarcabila. Sunetul a fost foarte bun, curat si neutru, boxele Piega nepunind in nici un moment amplificatorul in dificultate. Am ascultat muzica de toate genurile, jazz, blues, rock, classic, in toate cazurile  muzica curgea fluent si parca te indemna sa tot mai vrei sa asculti si sa asculti. Instrumentele se auzeau la locul lor fara ingramadeala, scena era larga pe unele inregistrari mi s-a parut mai larga decit diastanta intre boxe care nu e chiar mica. De asemenea si vocile au fost perfect reproduse si integrate in peisajul muzical. Felicitari lui Viorel pentru realizarea sa si multumiri gazdei noastre pentru primire si amabilitate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Acest site foloseste cookie-uri! Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Citeste Politică Intimitate si Termeni de Utilizare.