adyy35 Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 salut ce parere aveti de acest amplificator ? am vazut ca este in clasa A si tot am primit recomandari de amp in clasa A pentru Tannoy dc8ti mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndoe21ro Postat Iunie 7, 2019 Share Postat Iunie 7, 2019 (editat) Acum 11 ore, adyy35 a spus: salut ce parere aveti de acest amplificator ? am vazut ca este in clasa A si tot am primit recomandari de amp in clasa A pentru Tannoy dc8ti mersi Ti-au recomandat prost! Nu ma refer aici la Pathos ci la clasa A in general. Nu rata auditiile cu amplificatoare in clasa AB doar din cauza recomandarii primite! A propos, ar fi bine sa folosesti spike-urile pentru boxe - am vazut ca multi au tendinta de a le tine direct pe talpile lor, fara spike-uri. Si inlocuieste jumperii originali (adica acele bare de alama placate) cu niste jumperi adevarati. Sa le stapanesti sanatos! Editat Iunie 7, 2019 de johndoe21ro 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Iunie 7, 2019 Autor Share Postat Iunie 7, 2019 salut folosesc si spike=urile care sunt pe o placa de granit puse bine ideea este ca acest amplificator il pot lua la un pret bun * 2500 lire de asta intreb ce parere aveti poate e cineva care stie despre el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndoe21ro Postat Iunie 7, 2019 Share Postat Iunie 7, 2019 Scoate placa de granit si pune-le direct pe podea (eventual cu anti-spike-uri sau, mai bine, cu monezi de 5 bani sub)! Amplificatorul pare interesant insa nu pot sa-mi dau cu parerea cum se vor comporta boxele tale pe el! Care este restul sistemului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Iunie 10, 2019 Autor Share Postat Iunie 10, 2019 am anti-spikeuri acum am doua...un Nad 370 si un sistem Naim 172xs cu Naim 155xs ca Dac Marantz dac-1 cabluri boxe Naim A5 am mai vazut un Phatos cu dac Momentan am pus pe Nad 370 dar nu sunt hotarat la nici unul din ele parca as vrea mai mult Pathos Classic ReMix Amplifier clasa AB 70 w poate imi puteti spune si ceva despre dacul din acest amplificator sa fie mai ok decat Marantul? ce zici asta e mai bun ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndoe21ro Postat Iunie 29, 2019 Share Postat Iunie 29, 2019 De unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greierasul Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Adyy35 trebuie neaparat sa afli impedanta minima a boxelor ca sa poti sa stii in mare cam ce gen de amplificator s-ar potrivi. De ex. X8tf coboara un pic sub 3 ohm la vreo 20hz si 100hz. In acest caz ar trebui un amplif de curent mare dar cu un damping factor mediu, de 100 sa zicem. Tannoy-urilor cu diametru la difuzoare mai mare de 20cm nu le place foarte tare un DF mare. Deci cauta amplificatoare fara o reactie negativa puternica. Apoi daca ampliful are si o lampa pe undeva nu e de neglijat, aceasta firma de boxe face casa buna cu lampile. Cred ca merg bine amplificatoarele de la Pathos daca nu te deranjeaza pretul. Pe acelasi stil este si Unison Research si altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Eu am testat Unisoanele mele cu Tannoy si iese o combinatie bunisoara . 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Iunie 30, 2019 Autor Share Postat Iunie 30, 2019 (editat) multumesc de informatii locuiesc in Anglia de 2 ani din pacate acel Phatos s-a vandut repede o sa urmaresc sa vad ce mai apare Unison Research Triode-25 ce parere aveti de acest amplificator? ar merge pe tannoy dc8ti? Editat Iunie 30, 2019 de adyy35 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Iulie 1, 2019 Autor Share Postat Iulie 1, 2019 hersorin ce parere ai de Unison Research Triode-25 ar fi ok pentru Tannoy dc8ti? as vrea un raspuns cat mai repede si ce stii despre cat curent consuma in general multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 Acum 5 ore, adyy35 a spus: hersorin ce parere ai de Unison Research Triode-25 ar fi ok pentru Tannoy dc8ti? as vrea un raspuns cat mai repede si ce stii despre cat curent consuma in general multumesc Sincer nu stiu daca le face fata . Tannoy chiar daca par foarte eficiente , nu prea sunt . Am ascultat Tannoy Cheviot cu un full lampi , si la o auditie spre putin tare , distorsiona putin . Eu stiu ca Tannoy vor putere , de asta unii folosesc amplificatoare hibride Unison , Tenor ... sau monoblocuri full lampi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Septembrie 2, 2019 Autor Share Postat Septembrie 2, 2019 Luxman L550A MK1 salut ce parere aveti de acest amplificator pentru Tannoy dc8ti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Septembrie 2, 2019 Autor Share Postat Septembrie 2, 2019 Pathos Logos ar mai fi si acest amplificator care intra la pretul pe care il pot da ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo Postat Septembrie 2, 2019 Share Postat Septembrie 2, 2019 Cumpara doar daca le poti asculta la tine in sistem, daca nu poti face chestia asta atunci mergi pe varianta care se poate vinde cat mai usor si la un pret similar, asta in cazul in care nu esti multumit de ce ofera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Septembrie 6, 2019 Autor Share Postat Septembrie 6, 2019 nu prea e posibil sa le ascult pe sistemul meu doar sa le iau si daca nu imi plac sa le trimit inapoi pe banii mei intre timp am mai vazut un amplificator https://www.canadianhifi.com/products/yarland-auklet-kt88-iv-integrated-amplifer ceva pareri de la cei care se pricep la lampi multumesc imi cer scuze ca tot intreb ,. dar tot vreau sa iau ceva mai bun pentru sistemul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Noiembrie 2, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2019 salut din nou am vazut la reducere amplificatoarele pe lampi Luna Prima four sau five ce parere aveti de acestea? in aceeasi combinatie cu Tannoy dc8t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Noiembrie 2, 2019 Share Postat Noiembrie 2, 2019 Unde ai vazut reducerea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Noiembrie 2, 2019 Share Postat Noiembrie 2, 2019 La 06.09.2019 la 20:06, adyy35 a spus: nu prea e posibil sa le ascult pe sistemul meu doar sa le iau si daca nu imi plac sa le trimit inapoi pe banii mei intre timp am mai vazut un amplificator https://www.canadianhifi.com/products/yarland-auklet-kt88-iv-integrated-amplifer ceva pareri de la cei care se pricep la lampi multumesc imi cer scuze ca tot intreb ,. dar tot vreau sa iau ceva mai bun pentru sistemul meu Yarland-ul ala costa aproape 4000 de euro.WTF? Cu banii acestea cumperi un amplificator superb. Ce buget ai? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Noiembrie 2, 2019 Share Postat Noiembrie 2, 2019 (editat) Uite aici un amplif extraortdinar la un pret foarte bun. Pass Labs Int 30. Clasa A, duce aproape orice boxa din lumea asta. Are traf de 1,2 kw. Fiind in clasa A are si un sunet 'de lampa'. Am vazut ca alegi amplifuri pe lampi. Estimez un pret real de cumparare undeva la 2700 euro plus transport. Am avut un amplificator similar si stiu bine ce spun. https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/pass-int-30a-class-a-vollverstaerker/1237455893-172-5659 Editat Noiembrie 2, 2019 de dinica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Noiembrie 3, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2019 yarland auklet kt88 este la 900 lire ( redus) luna prima prologue 4 la 690 iar five la 900 lire luna prima nu are telecomanda (macar ptr volum) ma intereseaza daca le stie cineva cat de cat multumesc Dinica sincer as vrea MF nu-vista 600 , dar ramane ptr viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Noiembrie 3, 2019 Share Postat Noiembrie 3, 2019 Acum 5 ore, adyy35 a spus: yarland auklet kt88 este la 900 lire ( redus) luna prima prologue 4 la 690 iar five la 900 lire luna prima nu are telecomanda (macar ptr volum) ma intereseaza daca le stie cineva cat de cat multumesc Dinica sincer as vrea MF nu-vista 600 , dar ramane ptr viitor Da si eu. 😉 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudiu23 Postat Noiembrie 11, 2019 Share Postat Noiembrie 11, 2019 La 03.11.2019 la 5:34, adyy35 a spus: yarland auklet kt88 este la 900 lire ( redus) luna prima prologue 4 la 690 iar five la 900 lire luna prima nu are telecomanda (macar ptr volum) ma intereseaza daca le stie cineva cat de cat multumesc Dinica sincer as vrea MF nu-vista 600 , dar ramane ptr viitor Salut. PrimaLuna Prologue Five am avut eu. Motivul pentru care nici Four si nici Five nu au telecomanda este pentru ca ambele sunt aplificatoare de putere. Pentru a le folosi vei avea nevoie de preamplificator. In ceea ce priveste sunetul, nu am gasit ceva mai bun in acei bani. Mi s-a parut interesant ca la sunet se apropia mai mult de un amplificator SS, decat de un amplificator clasic pe lampi (poate si din cauza ca pre-ul pe care il foloseam era SS). Eu tot cu un pret asemenator l-am luat, din Belgia, de nou. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Noiembrie 11, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2019 Claudiu23 multumesc de raspuns acum sincer nu mai am bani momentan de luat amplificator si cred ca atunci cand voi avea ( nu va dura mult) o sa caut un MF 600 nuvista mi se tot pare ca are cam tot ce am nevoia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate