zal Postat Ianuarie 8, 2019 Share Postat Ianuarie 8, 2019 (editat) Ceva detalii cu acest amplif cu mosfeţi şi preu cu lămpi. Control digital al volumului şi telecomandă. Editat Ianuarie 8, 2019 de zal 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Ianuarie 8, 2019 Share Postat Ianuarie 8, 2019 Nu stiu cum suna dar arata bine de tot. Cred ca ar merge in spate la Bentley-ul meu ? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Ianuarie 8, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2019 Da, au dat lovitura cu stilul art nouveau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo Postat Ianuarie 11, 2019 Share Postat Ianuarie 11, 2019 as vrea si eu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Ce a avut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Ianuarie 14, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2019 Verificare şi reglare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat Ianuarie 15, 2019 Share Postat Ianuarie 15, 2019 (editat) Stiu ca ai scris de mai multe ori ca nu iti place sa vorbesti [scrii] despre sunet. Totusi acest aparat reprezinta unul care probabil ne-a fermecat pe multi (macar ca aspect) si cred ca nu sunt singurul foarte curios despre ce impresie ti-a facut. Chiar daca sunt subiective - asa cum subliniezi mereu, eu am apreciat descrierile tale. Curiozitatea se extinde si la amplificatorul Parasound (pe care l-am ascultat demult, foarte putin, la sediul HFMM). Multumesc anticipat ? Editat Ianuarie 15, 2019 de Shambala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Ianuarie 15, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2019 Ca sunet e surprinzător ptr mine. O separaţie între canale mai clară ca la alte amplifuri, iar preul cu lămpi îndulceşte sunetul mosfeţilor industriali. Pe scurt, e un amplif reuşit, părerea mea. Mai greu de demontat, dar asta e altă poveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ColtAlb Postat Ianuarie 25, 2019 Share Postat Ianuarie 25, 2019 Ooo ce bine arata. Cat de greu este ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Ianuarie 25, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2019 Destul de greu, dar n-aş putea spune exact, sigur detaliul ăsta se găseşte pe saitul firmei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate