zal Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Este un procesor dinamic (?). Mie mi se pare că doar amplifică semnalul, mărind cumva şi separaţia între canale. Problemele obişnuite ale bătrîneţii tratate cu piese noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainsmartman Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Ma topesc dupa "galbejitii" aia film poliester... Silmic II, Muse, FG, Panasonic... mmmm... aia negrii sunt FR sau Nichicoane? Ca aia albastrii seamana cu ECA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Iulie 24, 2018 Autor Share Postat Iulie 24, 2018 (editat) Te-ai uitat cu lupa? Nu e nici un Silmic acolo. Ăia negri sînt NCC, Nichicon... Iar secretul la ''gălbejiţi'' (Thomson, ST, Remix... aceeaşi fabricaţie) e să-i împerechezi Editat Iulie 24, 2018 de zal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainsmartman Postat August 2, 2018 Share Postat August 2, 2018 Nu, recunosc, m-am uitat in fuga, ca mi-au luat ochii aia galbeni... Chiar si asa, imperecheati, tot nu-mi plac... Nu prea i-am regasit prin nici un aparat mai de Doamne-ajuta. Dar asta e "pasarica" mea, nu trebuie s-o iei la modul negativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat August 2, 2018 Autor Share Postat August 2, 2018 În regulă, dacă rasa galbenă nu arată bine, voi băga Aerovox ori Wifa albaştri sau pieile roşii Wima, deşi aş prefera să mai consum şi din stocurile mai puţin colorate. Cu împerecheatul secretos a fost o glumă, chiar dacă e perfect recomandabil cînd numărul cond. aflaţi la dispoziţie o permite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate