oake Postat Iulie 14, 2018 Share Postat Iulie 14, 2018 Am un CD player Rega Apollo de ceva ani, 2-3 ani a mers ok pana nu a mai mers deloc. I-am schimbat celula si degeaba. Am inteles ca aceste CD Player-uri au avut un defect ascuns. Pe al meu nu stiu daca l-am cantat pe mai mult de 50 CD-uri. Se poate ceva info sau sfaturi? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iulie 14, 2018 Share Postat Iulie 14, 2018 Am avut și eu Rega Apollo. Din fericire, am reușit să îl dau destul de avantajos. E o jucărie, părerea mea. Atât ca sunet, cât și din punct de vedere al construcției. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Iulie 14, 2018 Autor Share Postat Iulie 14, 2018 Corect...as mai adauga si din punct de vedere al fiabilitatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate