Lipan Cosmin Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Salut am si eu o întrebare pentru cei care mai meșteresc : sunteti deacord cu upgrade clock la cd playere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tatatodor Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Mai Cosmine , ..tu intrebi daca apa calda e buna la spalat ?!....no offense intended.Dar sa nu te las fara o parere,personala in cazul de fata,...merita doar daca ai un transport (o extractie a datelor ) foarte bun , macar CDM.0 ; CDM.1....samd.Am mai spus-o, ...''daca extractie nu e ,nimic nu e ". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lipan Cosmin Postat Iunie 29, 2018 Autor Share Postat Iunie 29, 2018 Acum 48 minute, tatatodor a spus: Mai Cosmine , ..tu intrebi daca apa calda e buna la spalat ?!....no offense intended.Dar sa nu te las fara o parere,personala in cazul de fata,...merita doar daca ai un transport (o extractie a datelor ) foarte bun , macar CDM.0 ; CDM.1....samd.Am mai spus-o, ...''daca extractie nu e ,nimic nu e ". Ok mulțumesc am întrebat deoarece nu toată lumea cu care am discutat a fost dezacord cu schimbarea clovnului. Vroiam sa vad si alte păreri, mulțumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate