zal Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 De data asta nu voi comenta nimic, decît că cine are aşa ceva ar fi bine să-l folosească cu un autotraf ptr 220V dedicat. În rest e o sculă bună, fără zgomot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Martie 16, 2018 Autor Share Postat Martie 16, 2018 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Martie 16, 2018 Autor Share Postat Martie 16, 2018 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 De data asta nu voi comenta nimic, decît că cine are aşa ceva ar fi bine să-l folosească cu un autotraf ptr 220V dedicat. În rest e o sculă bună, fără zgomot. Poti dezvolta un pic te rog ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 Stai ca acum mi-am amintit ca noi avem (teoretic) 230V ca restul europei, de asta era vorba ? Mereu uit, cind eram copil am prins osutazece si cind s-a trecut la doidouazeci ce drama a fost, unii si-au luat transformatoare, alti si-au dat electrocasnicele la rebobinat, aveam si eu un aspirator rusesc foarte bun pe care l-au rebobinat unii si dupa nu a mai fost bun de nimic. Altfel cred ca l-as fi solosit si in ziua de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Martie 16, 2018 Autor Share Postat Martie 16, 2018 Exact la asta făceam trimitere, trafurile lui Mitsubishi nu cunosc decît 220Vca şi e supravoltat săracul la +/-75V faţă de +/-65V cît e în schemă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate