zal Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Invazia Kenwood continuă, acum un radio forţos şi greu al anilor 70 (2x160...200W şi 26,2kg). Multiple probleme cauzate de bătrîneţe, în primul rînd cond de filtraj curşi. Prima grijă a fost legarea definitivă a trafo de reţea ptr 240V, ca tensiunile să revină la valorile din schemă, apoi montarea cablului cu împămîntare. Primul grup de poze reprezintă starea iniţială. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Octombrie 21, 2017 Autor Share Postat Octombrie 21, 2017 Revizuirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Octombrie 21, 2017 Autor Share Postat Octombrie 21, 2017 (editat) Cablajele deschise la culoare sînt făcute de Elna, cele mai întunecate de Kenwood. Editat Octombrie 21, 2017 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Octombrie 21, 2017 Autor Share Postat Octombrie 21, 2017 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danko Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 Frumoasa restaurare. Ai mână de artist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Octombrie 22, 2017 Autor Share Postat Octombrie 22, 2017 Mersi. Nu e restaurare, aia implică refacerea carcasei, măştii, vopselei, a electronicii interne... Să zicem că e o revizie generală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romanbun Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 Felicitari! Ganditi-va de cati ani de munca e nevoie sa ajungi sa poti face asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Octombrie 22, 2017 Autor Share Postat Octombrie 22, 2017 Mulţumesc! Vreo 35. Prin 2002 am renunţat să mai meşteresc la vechituri cînd a murit moda consignaţiilor, apoi am trecut la lămpi şi credeam că am scăpat de stres, dar la rugămintea unuia şi altuia m-am reapucat încet încet de chirurgie. Mai sînt şi alţi meşteri, fiecare cu stilul propriu de muncă şi pacienţii lui. Idolul meu e un japonez, dar apreciam şi lucrările lui Brainsmart cînd posta, Viobio, etc. ................. Acest Kenwood, în particular, a fost dificil din cauza etajării plăcilor plus scala în partea din faţă. Construcţia solidă, dar aceleaşi puncte nevralgice în sursele stabilizate ultrafierbinţi ca la multe japoneze. În rest, lipituri reci cu grămada şi contacte imperfecte. Un pic bizară funcţionarea wattmetrelor, bănuiesc că au mai mult un rol decorativ. Partea de radio merge bine, am prins cu doi metri de sîrmă 33 de posturi stereo pe ultrascurte în balcon, cu şi fără mut acţionat. Inclusiv bulgari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate