virgos9ro Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Buna, Am o intrebare referitoare la reglarea volumelor pe un sistem audio: 1. bluray player Pioneer BDP-LX55 iesire audio analog Line output: 0.2V. 2. amplificator Harman Kardon HK680 85 watts per channel into 8? (stereo) Damping factor: 60 Input sensitivity: 0.13mV (MC), 2.4mV (MM), 140mV (line) Signal to noise ratio: 75dB (MC), 79dB (MM), 82.6dB (line) Channel separation: 50dB (line) 3. boxe de raft B&W DM1600 Type: 2 way, 2 driver loudspeaker system Frequency Response: 50Hz to 30kHz Recommended Amplifier: 30 to 200W Crossover Frequency: 3000Hz Impedance: 8? Sensitivity: 89dB Problema mea este ca nu stiu cum ar fi corect sa reglez volomele le player si amplificator ca sa nu apara distorsiuni dar nici sa nu fac clipping. Va multumesc, Virgil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Eu sunt curios cum.reglezi tu volumul de iesire din player.... Iar output levelul e 2 V, nu 0,2 V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgos9ro Postat Aprilie 3, 2017 Autor Share Postat Aprilie 3, 2017 Asa e.....e vina mea ca nu am fost atent.....volumul se poate regla doar din TV in cazul acestui player, dar nedumerirea mea era aceeasi in cazul in care folosesc ca si player alt dispozitiv care are posibilitate de reglare volum. BDP-LX55 Audio outputs 2-channel (left/right) 1 set, RCA jacks Audio output level 200 mV rms (1 kHz, –20 dB) Frequency response 4 Hz to 88 kHz (192 kHz sampling) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 In player dai intotdeauna volumul la maxim. In general, la playerele care au si iesire variabila, maximul pe aceasta iesire e egal cu nivelul de pe iesirea fixa. Daca ai distorsiuni, ai alte probleme decat volumul acolo, zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Sunt 2V, standardul pentru orice player. Ei au dat valoarea la -20 dB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate