doc33 Postat Decembrie 25, 2016 Share Postat Decembrie 25, 2016 salutari , nu am mai scris de o perioada pe forum, revin cu o problema un pic deranjanta, de o perioada, aud in boxa dreapta, un fasait care creste in intensite odata cu cresterea volumului, il descriu ca si cum as freca doua fire unul de celalalt, se simte parca mai tare pana se incalzeste ampliful, am incercat sa schimb ampliful cu altul, preul cu altul, zgomotul persista doar cu M-02 , in M-02 nu s-a intervenit deloc, e ca si nou inauntru, probabil neamtul nu l-a folosit sau nu stiu, e impecabil, vreau sa rezolv ''problema" e enervanta, rog ajutor, multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc33 Postat Decembrie 25, 2016 Autor Share Postat Decembrie 25, 2016 asa este, prea frumoase erau , prea usor sa le rezolv, dar uite magareata a aparut, acel fasait care ma enerveaza la culme, Tannoyurile sunt brand new, condensi, rezistente, Mullard si Jantzen, era prea frumos tot...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc33 Postat Decembrie 25, 2016 Autor Share Postat Decembrie 25, 2016 Adam da ai dreptate aici avem a doua varianta din pacate cu nefolositul, da am incercat cu ampliful Marantz PM8000 si nici o problema, cu un alt preu tot pe M02, la fel acelasi fasait, tot pe canal drept, sunt curios care e problema si cat de spinoasa ( financiar) o sa fie, culmea cand am legat doar M02+ denon DCD 3300 nu am auzit fasait Craciun fericit tuturor userilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Decembrie 25, 2016 Share Postat Decembrie 25, 2016 Pare mai de grabă un defect mecanic. Ar putea fi şi o lipitură slabă de masă la intrări, un traseu sau ecran întrerupte şi care face contact aleatoriu. Cum a spus şi Adam, nu tot ce arată bine e şi perfect funcţional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc33 Postat Decembrie 26, 2016 Autor Share Postat Decembrie 26, 2016 zal, am dat cu spray de contacte, mai ales acolo la comutatoarele de canale, nici o schimbare, abia astept sa l servisez, sunt curios care e problema, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc33 Postat Decembrie 26, 2016 Autor Share Postat Decembrie 26, 2016 bongiorno sper sa fie asa, ar fi pacat pt aparat, e impecabil, nimic forjat, dar na nu e chiar la prima strigare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc33 Postat Decembrie 26, 2016 Autor Share Postat Decembrie 26, 2016 colegi o sa mearga si la doctor dupa Sarbatori, sa vad daca gasesc pe cineva in Oradea sa se lege la cap, sper sa fie usoara si eficienta interventia, tineti- mi pumnii; da o sa mai modific pozitia aparatelor acolo desi spatiul este extrem de mic, o sa schimb 2 componente in configuratie, saptamana asta, revin cu info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tatatodor Postat Decembrie 27, 2016 Share Postat Decembrie 27, 2016 Un sfat ,muta amplificatorul de pe acel cdp ,nu cred că transportului ii convin 14,5,kg in spate Vio,stiam ca le place sa le pui greutati in spate,rigidizeaza cumva mai bine cititorul,mai omoara din vibratiile nedorite.Am vazut poze cu placi de marmura/granit puse peste cdplayere.....ma rog,sunt si spike-uri,...dupa buzunar... Doc33 sper sa se insanatoseasca cat mai repede frumushatza ta,chiar si mort arda bine pe ecran.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc33 Postat Decembrie 27, 2016 Autor Share Postat Decembrie 27, 2016 multam tatatodor, sper sa se faca bine, asteptam cum am si zis alte 2 componente importante, mai facem rocade acolo, daca nu o sa fie bine, il punem la vanzare (M02) si asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc33 Postat Decembrie 30, 2016 Autor Share Postat Decembrie 30, 2016 au sosit si noile minunatii un MDAC Audiolab si un alt preamplificator 8200Q tot de la Audiolab, interesant nu se mai aude fasaitul asa pregnant, doar foarte foarte putin, care ar fi explicatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate