doc33 Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 buna din nou, un prieten mi-a aratat asa ceva si sincer.... m-a infectat as vrea si eu asa ceva am vazut preturile care variaza foarte multe, ma intreb daca avem pe cineva pe forum care face sau care s-ar baga la asa ceva, la un pret mai bun pentru forumisti, jos atasez cateva imagini.... poate poate e cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 Mai acum cîţiva ani era cineva pe Elf care cumpăra diverse Nixie ptr ceasuri, poate-l găseşti. Prima poză nu-mi place, ledurile albastre arată urît sub lămpi în orice montaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 De parca luminarea intre tuburi arata mai bine Doar cel din poza a treia imi place, restul sint chicioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc33 Postat Octombrie 13, 2016 Autor Share Postat Octombrie 13, 2016 da imi place si mie cel din poza 3...., viobio, corect pentru unele tuburi nu stiu daca acelea din poze se garanteaza foarte multi ani, iar pretul pentru atat de mult timp de functionare nu e mare, e mare doar la prima strigare, am vb cu domnul Nita parca asa il cheama mi a spus ca de pe la 700-800ron in sus preturile pentru asa ceva, mi-a spus ca doar unele tuburi ( 6 ) fac cam 1500$, as vrea sa iau asa ceva, imi place aspectul, raport pret/ani de functionare, nu am inca amp pe tuburi ( pe viitor) s-ar impaca bine langa.... am gasit si din Rusia dar preturile sunt asemanatoare, de aceea prefer sa iau din Romania, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 De parca luminarea intre tuburi arata mai bine Doar cel din poza a treia imi place, restul sint chicioase. Acolo e o improvizaţie cu un bec cu neon, în realitate trebuia să folosească un tub nixie cu semnul special '':'' care să şi licărească la secundă (în caz că ceasul nu are decît ore şi minute). .................. Io prefer un ceas original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 Mai există o variantă ''clasică'': http://www.evilmadscientist.com/2010/making-classic-frequency-counters-into-nixie-clocks/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc33 Postat Octombrie 13, 2016 Autor Share Postat Octombrie 13, 2016 Viobio da )) asa , apropo de poza 3 am intrebat Azi, 1000ron cu tot, imi pare un pret bun tuburile nu o sa fie Mullard , se poate face si cu telecomanda, gravuri pe cutie acolo (personalizat), interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc33 Postat Octombrie 21, 2016 Autor Share Postat Octombrie 21, 2016 da, Adam e ok pretul, acum vedem.. poza 3 postata de mine imi place, as vrea ceva in genu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Octombrie 21, 2016 Share Postat Octombrie 21, 2016 N-ar strica să fie totuşi un montaj avînd tuburile acoperite din două motive: ptr integritatea lor şi ptr a le feri de lumina ambientală puternică care le face invizibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate