doc33 Postat Octombrie 9, 2016 Share Postat Octombrie 9, 2016 salutari, nu vreau sa poluez forumul dar sincer nu gasesc, poate cineva are butoane din acest fel chiar si universale, 9 bucati am nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 Cam greu. Uneori poţi găsi plastice potrivite exact unde nu te aştepţi, de exemplu anumite capace de pixuri sau mînerele de la produsele de machiat... le tai şi le lipeşti cu un pic de prenadez pe axele comutatoarelor cu jucăria pusă cu faţa în sus, urmărind alinierea lor. Cianoacrilatul poate fi incomod la demontare sau prinde plasticul într-o poziţie strîmbă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tatatodor Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 poate gasesti unul defect,il faci donor-sau alta serie cu acelasi tip de butoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc33 Postat Octombrie 11, 2016 Autor Share Postat Octombrie 11, 2016 m-am gandit si la varianta asta, am gasit cateva doar functionale.... vad si de pret, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc33 Postat Octombrie 11, 2016 Autor Share Postat Octombrie 11, 2016 am gasit la un cd player NAD , functional la 100ron il lasa omul, am mai gasit astea nu stiu daca sunt ok sunt incomparabil mai ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate