vjvarta Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 am un amp care e destul de murdar inauntru (mi e si frica sa l bag in priza la cum arata) si as dori sa stiu daca e ok sa l spal sub dus si apoi sa l las la uscat cateva zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Daca ai conectori intre modulele amp si sursa sau comenzi desfa fiecare modul si spala-l. Eu am folosit cu succes spray asa zis de curatat frane (de fapt curata orice, e cu percloretilena), gasesti la orice magazin de piese auto, are presiune mare, dizolva orice si se usuca in secunde. Nu pe carcasa, masca, dizolva orice inscris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPT Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Alcoolul izopropilic este sfint, spalat de citeva ori pina iese "sticla". De preferat apoi lasat macar citeva ore sa bata soarele sa evapore orice urma de lichid sau jumate de ora cu foen-ul nu foarte fierbinte. Teoretic alcoolul izopropilic nu conduce curentul electric, practic am patit sa moara o placa de baza PC pentru ca omul era tare tare grabit cu PC-ul, era de fata si am spus ca pe raspunderea lui alimentez placa, n-a vrut nici macar sa o lase o ora la soare si foenul sitiei nu era acasa... Acesta insa, nu da gres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vjvarta Postat Septembrie 5, 2016 Autor Share Postat Septembrie 5, 2016 am mai incercat anul trecut cu o combina. am desfacut o bucati si am spalat o cu dusul doar cu apa calduta fara altceva si a fost totul ok; am dat imediat cu spary de contact conectorii de module , am lasat o la uscat 2 zile si merge perfect. am spalat si traful , totul a fost ok. ma gandesc sa nu stric VR urile pt bias dar ma gandesc ca daca dau imediat dupa spalare cu spray de contact nu ar trebui sa am probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPT Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Eu n-as avea completa incredere in spray contact, am amici care l-au folosit si s-au trezit dupa ceva timp cu probleme mai mari decit inainte de a-l folosi. Insa este aparatul tau, faci cum crezi tu de cuviinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Dacă nu e secret, cum îl cheamă pe respectivul amplif? Poate nu e aşa de strict în privinţa metodei de curăţare. Şi eu înclin către alcool, dar depinde şi de natura jegului şi construcţia amplifului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vjvarta Postat Septembrie 5, 2016 Autor Share Postat Septembrie 5, 2016 kenwood ka 990. are un fel de patura de praf amestecat cu nicotina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Io m-aş asigura întîi că nu e stricat, abia apoi m-aş apuca de curăţenie şi alte activităţi cu el. Să nu munceşti degeaba că e un amplif de unică folosinţă, oricare variantă ar fi, SD sau V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat Septembrie 6, 2016 Share Postat Septembrie 6, 2016 Nu mai fa dus amplificatoarelor ! Este o greseala grava care poate costa scump, exact cum scrie in postul # 2. Amplificatoarele se demonteaza si se spala pe bucati, dar potentiometrele, contactele si semireglabilii (de orice tip) NU se spala cu apa si detergent ci doar cu alcool si aer. Eventual spray contact f bun, dar numai daca este deja testat. Transformatoarele NU se spala ci doar se sterg cu o carpa umezita in alcool. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vjvarta Postat Septembrie 6, 2016 Autor Share Postat Septembrie 6, 2016 pana la urma am luat o usor usor cu betigase , spray si perie fina si mi a iesit treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Septembrie 6, 2016 Share Postat Septembrie 6, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Septembrie 6, 2016 Share Postat Septembrie 6, 2016 Io mai folosesc în cazuri grave diluant. Topeşte jegul, grăsimea, parafina, chiar şi prenadezul şi se usucă repede. Pun ampliful desfăcut şi sprijinit de bordură deasupra unui canal şi torn cu sticla dozînd cu degetul mare în timp ce cu mîna ailaltă pensulez jegul. Asta înţeleg io prin spălarea unui amplif (sau orice altceva jegos). La fel fac şi cu alcool izopropilic sau tehnic. Gaz lampant nu se mai fabrică cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vjvarta Postat Septembrie 7, 2016 Autor Share Postat Septembrie 7, 2016 se poate sterge acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Topicurile nu se sterg, se pastreaza pentru a putea fi citite si de catre alte persoane care cauta raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate