Netcrusher Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Stiu ca la momentul aparitiei aceste boxe erau foarte laudate pentru raportul calitate/pret excelent. Am nevoie de o pereche de bookshelf-uri pentru un spatiu de lucru si cum n-am gasit nimic sa-mi surada ma gandeam sa caut acest model. Daca gasesc de unde sa le cumpar, vor fi legate la o linie Denon UDRA. Ce parere aveti de matchingul Denon + Magnat? De asemenea, aveti vreo idee de unde as putea sa cumpar o pereche? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 cred ca ar fi suficient sa intrebi ce parere avem despre 'Magnat' . Cel putin in segmentul de intrare (supreme) am ascultat 800 si 1000 si mi s-au parut un dezastru . Totusi la 100 - 150 Ron ar tebui ceva decent , iar specificatiile ...... nu stiu de unde au scos asa ceva Alte caracteristici: Low resonant, stable MDF cabinet ???? vibra din toti rarunchii Impedanta nominala (EN 600065): 4-8 Ohms Putere dinamica: 360 W Putere RMS: 180 W Raspuns in frecventa: 19-38.000 Hz ..... hai las-o balta cred ca pentru incinte de conceptie germana ar fi mai nimerit sa mergi pe 'Canton' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Noiembrie 20, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2013 In trecut am avut Vector 77 iar la momentul respectiv am fost foarte multumit de ele. De asemenea, am ascultat si alte modele de Magnat, foarte decente! Dar aici nu e vorba nici de seriile noi, nici de cele vechi, si nici de orice model Magnat. E vorba strict de Monitor 220. Dupa cum ziceam, aceste boxe au impresionat multa lume atunci cand au aparut. Astfel, prefer ca discutia sa se invarta strict in jurul acestui model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Ok ! Am inteles, din pacate acest model nu l-am ascultat si nu stiu ce sa zic! Sorry daca am fost in afara subiectului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate