catalinx70 Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Sa inteleg ca ne referim la muzica pop a acestei perioade , da e un subiect dragut , pana la urma cred ca toti cei care eram copii, preadolescenti sau adolescenti in aceasta perioada , ne zbantuiam dupa ritmurile astea ascultand pe cine stie ce inregistrari incerte pe care ni le permitea regimul ceausist. Apoi cu timpul am ajuns audiofili , sau incercam sa ajungem. Daca exista persoana care au apucat perioada 70 - 80 dar nu s-au distrat pe melodiile respective imi cer scuze in avans . Sa fiu sincer nu prea mai ascult dar am sa urmaresc cu interes si probabil nostalgie ce vei expune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosiP Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Pentru cine este tentat, am cele 12 CDuri din seria Dance Evolution: All Stars Disco, vreo sapte CD Alan Parsons Project (cate doua discuri pe CD), sase Camel si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosiP Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Atasez lista completa 70-80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2013 mmmmda o trupa interesanta care m-a trimis cu gandul ca sunt discipolii formatiei Duran Duran formatie pe care prin clasa a VIII a cred ai idolatrizam, asta pana am pus mana pe primele albume Dire Straits, ..... da chiar m-ai facut sa am amintiri frumoase asa cum ma asteptam si cum am si spus-o ieri. Deja s-au perindat prin fata ochilor primele incercari de chefuri cand nu aveam fete ca eram mici si nu le lasau parintii , primele idile stangace , primele tigari 'carpati' facute posta , muncile agricole etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Si eu am un album pe vinil de la Talk Talk - The colour of spring. Foarte frumos. Customer reviews - de pe amazon: “ This is the perfect album to unwind from a stressful day, and definitely a recommendation worth listening to! ” “ Mark Hollis' voice is beautiful, and the melodies are very captivating. ” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2013 ultravox ... iar m-au napadit amintiri amestecate cu crampeie din ....' Ooooo Vienna' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Noiembrie 15, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2013 foarte interesanta ideea , .... si cred ca acum 10 ani erai de 10 ori mai indragostit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Noiembrie 24, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2013 putem spune ca sunt parintii muzicii electronice , eram innebunit dupa 'pocket calculator' mai prindeam melodia cateodate pe 'posturile sarbesti' (fiind din Craiova prindeam sarbii si ca posturi de radio si ca posturi TV cu niste antene care mai de care mai sofisticate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costica Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 O recomandare pentru toti iubitorii de muzica buna. Bob Seger & The Silver Bullet Band - Shame On the Moon ">http://www.youtube.com/watch?v=XUl-83PSZks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tatatodor Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=lllcsgSMo70 un pic de fleetwoodmac,.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate