andreic Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Ce parere aveti despre cele scrise aici de dl. Fikus. Ati mai intalnit astfel de situatie? Oare chiar sa fie reala? http://lampizator.eu/LAMPIZATOR/REFERENCES/THETA%20Universal/theta.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreic Postat Octombrie 14, 2015 Autor Share Postat Octombrie 14, 2015 Revin cu un alt articol: http://lampizator.eu/LAMPIZATOR/REFERENCES/Goldmund/goldmundizator.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreic Postat Octombrie 14, 2015 Autor Share Postat Octombrie 14, 2015 Dupa parere mea strict mecanica si laserul nu sunt cele mai importante. Eu cred ca ce se intampla apoi cu semnalul afecteaza mai mult sunetul. Am vazut transporturi ce erau bazate pe o unitate cd rom. dar dupa asta aveau un buffer si un clock de calitate. Asta cred eu ca le facea sa sune bine. Ma rog, in articolele de mai sus nu e cazul , dar ziceam ca idee. Semnalul spdif dintr-un cd rom teac sau sanyo nu fi la fel de bun precum semnalul scos dintr-un transport de calitate ce foloseste acelasi cd rom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Foarte nasol. Asta inseamna sa ai obrazul gros. Pana si Wadia?! Wtf M-am simtit eu penibil cand am citit comentariul celor de la Stereophile cu Theta cel mai tare din parcare. Le-as da cu Theta in testa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Blocul optic in cazul unor cdp-uri de tip clasic are o importanta primordiala, ca ele extrag complet sau nu, informatia de pe un cd.... Cum adica o extrag sau nu ???? Ori o extrag ori nu o extrag, cale de mijloc nu exista. Aaaaa, ca dau erori la citire si reincearca citirea pina reusesc asta e alta poveste. Dar sa o extraga incomplet...hmmm De aia multe modele scumpe au un buffer foarte mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreic Postat Octombrie 14, 2015 Autor Share Postat Octombrie 14, 2015 Am experimentat cu multe modele de cd playere ca si transport: Philips, teac (nu VRDS), sony, denon, Harman Kardon, si niciunul nu mi s-a parut prea stralucit. Inafara de unul, si anume Denon DVD 2910. Asta mi s-a parut ca suna intr-adevar bine. Mecanica este una ordinara, de dvd rom, dar probabil ca ce face cu informatia dupa aia face diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romanbun Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Eu am Denon DVD-3910 si sunt, binenteles, foarte multumit cum suna, atat pe CD, cat si pe DVD-Audio. Cand l-am luat, ca de aia l-am luat in primul rand, am facut DVD-A dupa vinyl RIPuri. Si-mi tot paraiau sau nu se citeau DVD-urile. Erau Verbatimuri Made in Indonezia, China, India... cand am trecut la Taiwan, s-a facut lumina-n sat. Niciun rateu. Si eu credeam ca e blocul optic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate