catalinx70 Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Nu am avut pana acum nici placerea si nici prioritatea in a achizitiona mobilier hi-fi . Cine are experienta in asta ar fi nimerit sa-si spuna parerea si pentru cei care inca din diverse motive (citez unul din ele ..... nu vezi draga ca nu se asorteaza cu perdeaua ) nu au achizitionat asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Eu am hotarat sa realizez panouri fono-absorbante care sa se asorteze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Octombrie 17, 2013 Autor Share Postat Octombrie 17, 2013 Eu am hotarat sa realizez panouri fono-absorbante care sa se asorteze... Am postat aici mesajul in ideea ca poate vedem si ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megaptera Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 cateva modele de rack-uri, pentru cei cu doua maini drepte se poate incerca construirea lor. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megaptera Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 mai adaug cateva 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate