Dan Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Salutari! Caut 2 boxe pasive cu urmatoarele caracteristici: - >90dB - <1000 EUR - standfloor / bookshelf (pretul va decide) Cine-mi poate da cateva exemple? Ar fi ideal de le-as gasi in zona noastra pt a putea face si o auditie inainte de tranzactie. Multumiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cdimoiu Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Salut, Lipseste un detaliu foarte important din punctul meu de vedere, si anume: boxele sa fie noi sau SH? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Postat Octombrie 16, 2013 Autor Share Postat Octombrie 16, 2013 Salut, Lipseste un detaliu foarte important din punctul meu de vedere, si anume: boxele sa fie noi sau SH? Salut! Am omis acest detaliu intradevar in oportunitatea de a primi raspunsuri ce privesc in primul rand subiectul ">90dB". Am nevoie de exemple ce merita ascultate, intre timp am gasit ceva boxe ieftine de la Klipsch Reference. Locul de unde vor fi cumparate nu are importanta in momentul asta .. Si ca sa fiu total la subiect caut aceste boxe ca matching pt noul NAD D 3020. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin1975 Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Klipsch rb61 -92 db daca nu ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Dali 104 -93dB din pacate nu se mai fabrica asa ca ramane varianta SH http://www.dali-speakers.com/en-US/Loudspeakers-1/DALI-104.aspx eu chiar am combinatia asta NAD - DALI si suna bine bine si am chiar DALI 104 dar azi e prima zi cand le ascult (chiar acum STING - The Last Ship) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Proac Studio 140,SH Cred ca ar fi ideale cu NAD-ul ala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Postat Octombrie 17, 2013 Autor Share Postat Octombrie 17, 2013 Ma uit dupa preturi .. si pe urma vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate