saulescu Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Am cumparat zilele trecute o pereche de boxe Acoustic Studio monitor 3312 de la o firma si le-am desfacut sa vad de ce nu sunau pe basi. Inauntru nu am gasit nici o urma de filtru.Pe difuri era scris Made in Roi. Am uitat sa precizez ca ele de origine sunt din USA.Daca as incerca sa fac (pun) un filtru nu stiu cum sa-l fac ca nu am datele necesare despre difuri . Un sfat va rog! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Probabil a furat careva filtrele. Trebuie verificat dacă difurile mai sînt originale şi dacă funcţionarea fără filtre nu a afectat pe cele mici, că cele de joase nu păţesc nimic. După tipul şi modelul difurilor se pot replica filtrele boxei sau calcula altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saulescu Postat Mai 22, 2015 Autor Share Postat Mai 22, 2015 Daca ma inveti cum as fi bucuros.Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saulescu Postat Mai 23, 2015 Autor Share Postat Mai 23, 2015 Aici este filtrul pe care l-am gasit in boxe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Am cumparat zilele trecute o pereche de boxe Acoustic Studio monitor 3312 de la o firma si le-am desfacut sa vad de ce nu sunau pe basi. Inauntru nu am gasit nici o urma de filtru.Pe difuri era scris Made in Roi. Am uitat sa precizez ca ele de origine sunt din USA.Daca as incerca sa fac (pun) un filtru nu stiu cum sa-l fac ca nu am datele necesare despre difuri . Un sfat va rog! Multumesc! 1. Alea sînt nişte boxe făcute de cineva, în nici un caz străine şi mai ales din ''USA''. Mocheta era la modă acum 20 de ani. 2. Difurile şi celelalte (tub, site, prinderi) sînt în orice magazin de electronice, nişte chinezisme ieftine. PAL-ul cutiilor e mai scump decît restul. 3. Te contrazici cu privire la filtru, există. La înalte nu ai nimic findcă sînt piezo, cele mai ieftine posibil. 4. Du-le înapoi şi cere banii banii în loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saulescu Postat Mai 23, 2015 Autor Share Postat Mai 23, 2015 Pot sa spun si numele firmei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Chiar te rugăm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Chiar te rugăm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saulescu Postat Mai 23, 2015 Autor Share Postat Mai 23, 2015 www.power-zone.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Poate da, poate nu... http://new.classimap.co.uk/Mitcham/Audio-Video/Acoustic-Studio-Monitor-Speakers-3312-(125w)/3521819 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FATHER Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Eu nu cred ca aia de la powerzone s-au apucat de facut prostii... Sunt sigur ca iti schimba boxele daca nu sunt in regula. Mie mi-au inlocuit un amp, fara comentarii. Suna-i si explica-le. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Mai oameni buni, boxele alea se vând pe eBay.com cu 100$. Cum mama ma-sii sa fie astea cumpărate de bietul om facături sau DIY după boxe de 100$???? Sunt așa referințe in materie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANTONIAN84 Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Probabil este vreo firma specializata in astfel de boxe; am avut si eu o pereche de Linear Phase 8812 si nu semanau deloc cu cele care apar pe internet la o simpla tastare a modelului; observati asemanarea lor cu cele prezentate aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 De ce aş cumpăra boxe de manele din americuţa cînd sînt şi la noi, slavă domnului, identice sau chiar mai reuşite? Cum am scris, toate accesoriile folosite se găsesc în magazinele de electronice de la noi. Sînt chinezeşti şi ieftine, se găsesc peste tot în lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate