mauru007 Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Ma gandeam ca nu am vazut un topic dedicat mobilierului pe care stam cand ascultam muzica. Eu momentan sunt in cautari si as dori ceva variante pentru inspiratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndoe21ro Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Pai cred ca fotoliul si otoman-ul Charles & Ray Eames este de electie, daca iti permiti! P.S. Otoman a.k.a suport pentru picioare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mauru007 Postat Martie 1, 2015 Autor Share Postat Martie 1, 2015 Am ramas in sfera realului si am luat un fotoliu Sh adus din Olanda pe care o sa ma apuc sa il reconditionez in timpul liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 un scaun foarte comod , banuiesc, pentru ca nu am avut ocazia sa ma asez pe asa ceva. o perioada m-am interesat si eu de acest scaun - si exista si replici destul de ok zic eu la appx 300 ~ 500 euro pe ebay m-am asezat pe un scaun simial cu acesta avand si ottoman , bine cu totul alt desing la vro 700 ron era dar confortul era deosebit , se meritau acei bani. http://www.ebay.co.uk/itm/Lounge-Chair-and-Ottoman-Light-Rosewood-Black-Leather-Inspired-by-Charles-Eames-/181584142138?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2a47421f3a un topic interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Ma gandeam ca nu am vazut un topic dedicat mobilierului pe care stam cand ascultam muzica. Eu momentan sunt in cautari si as dori ceva variante pentru inspiratie. Şi mie mi-a plăcut foarte mult camera acestui user de pe audiokarma. De fapt, cred că e una dintre cele mai cu bun gust camere expuse pe acolo. Îmi scapă acum cum se numeşte fotoliul, dar este un fotoliu foarte popular printre audiofilii de dincolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbulescuorlando Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Pt auditie multi-canal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codruverde Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Dar de acesta ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
audio Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Ma gandeam ca nu am vazut un topic dedicat mobilierului pe care stam cand ascultam muzica. Eu momentan sunt in cautari si as dori ceva variante pentru inspiratie. Acesta e un fotoliu Herman Miller ce s-a fabricat prin '56, e superb dar costa 5-6000 de dolari, eu raman la al meu de la Ikea mai bine http://store.hermanmiller.com/Category/Chairs/Lounge-and-Living Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate