TomJones Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Cand in 1997 Electrecord si-a vandut echipamentele de producerea vinilurilor trecand pe inregistari in format digital, nu am crezut ca va mai renaste vinilul pe plaiurile mioritice (cel putin sub aspectul productiei). Iata ca dupa 23 de ani capitalism, o firma romaneasca a reinceput productia de viniluri....preturi de la 16 lei formatul de 2 inch (marimea unui cd) pana la 68 lei formatul de 12 inch...Iti poti inregistra propriul tau album sau albume diverse cu respectarea dreptului de autor... Cum vinilul inregistreaza cresteri de peste 30% pe an de 10 ani incoace, nu este exclus sa fie o afacere profitabila tinand cond ca o astfel de fabrica poate procesa si comenzile din strainatate....Numele firmei "12inch" http://12inch.ro/ro/despre-noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boggy63 Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 ma bucur sa aud asta!au si site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomJones Postat Septembrie 30, 2013 Autor Share Postat Septembrie 30, 2013 ma bucur sa aud asta!au si site? Pai site-ul este linkul ce l-am pus mai sus...il mai pun odata...http://12inch.ro/ro/despre-noi ai preturi, comenzi etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boggy63 Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 ai dreptate,nu am fost atent!scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Foarte , foarte interesant , problema este ca am ascultat viniluri dar asa ca novicele , acum cand vad mujzica cu alte urechi am mai citit catre veva despre ascultare vinilurilor si mi sa parut destul de sofisticat si de costisitor , dar cred ca o sa-mi iau un Picup entry sa invat pe el . Ce ar trebui sa am ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boggy63 Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 pina la 100 euro gasesti scule bunicele.cu o doza cinstita,un grado sau audiotehnica,un reglaj corect al bratului-auditie placuta!personal,am avut si folosit zi de zi: -electronica industriala 350-bun-doza unitra -toshiba sq r550-foarte bun-doza audiotehnica -technics sl1200-doza ortofon-tanc,dar foarte bun -actualul-akai ap d40-doza grado gold-excelent. daca mai ai si cabluri bune pe el,preul din statie sensibil,toata lumea e a ta! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomJones Postat Octombrie 3, 2013 Autor Share Postat Octombrie 3, 2013 Nu cred ca va gasi Technics la 100 de euro...Poti lua un akai chinezesc de la Altex cu 450 de lei..cam asa l-am vazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boggy63 Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 NU AM SPUS CA VA GASI TECHNICS LA 100 EURO,CI DOAR CA EU AM AVUT TECHNICS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomJones Postat Octombrie 3, 2013 Autor Share Postat Octombrie 3, 2013 Si ce tipi asa? Omul a intrebat ce ar trebui sa-si ia si tu ai insirat ce ai avut tu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boggy63 Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 i-am insirat ce am avut eu,pentru ca sa isi faca o parere despre citeva pickupuri,nu ca sa ma dau mare si tare.e a doua oara (cu tot respectul),cind nu intelegi ce vreau sa spun-prima data ca un technics costa 100 euro,a doua oara ca mi-am etalat sculele.cred ca putina atentie nu ar strica,tocmai pentru a evita discutiile de acest fel,nu?gresesc cumva eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 stati un pic , nu tre' sa nastem pasiuni dintr-un subiect marunt Eu acum ascult pe NAD-uri am vazut acele pickup-uri NAD 5120 dar nu stiu daca ma pot deprinde sa fac reglaje pe un astfel de aparat , mi-ar fi placut sa am tot din serie . Daca nu se incadreaza la entry hi-fi atunci am sa ascult sfaturile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boggy63 Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 am vazut acest tip de nad-facut de cehi dupa licenta americana, e o scula ochioasa si buna,are suspensie,ma rog,e si ieftin.personal,sint adeptul pickupurilor cu bratul in forma de s,mi se par ma aproape de principiul-doza perpendiculara pe raza discului.incearca sa asculti cit mai multe pickupuri,cu doze bune,pe la prieteni si vezi care ti se pare mai potrivit.de asemeni,trebuie sa tii cont si de sistemul audio pe care il ai,care ar trebui sa te ajute.tot cu titlu informativ,datorita faptului ca statia pe care o am nu prea ma ajuta,a trebuit sa introduc in lantul audio un preu,asta pina cind vor fi finante sa o schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 mersi pt. sfat , sistemul meu l-am postat ieri la sectiunea dedicata acestui lucru , cred ca ma ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate