mauru007 Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Sistemul meu si camaruta de auditie. Avand in vedere ca in curand vine Black Friday as dori recomandari de la persoane cu mai multa experienta ca mine pentru un amplificator nou pentru Dali Menuet ca sa stiu ce ar trebui sa merg sa ascult. Audioquest Dragonfly v1.2 Harman Kardon 3380 Dali Mentor Menuet Cablu Audioquest Evergreen Rega RP1 http://i204.photobucket.com/albums/bb301/mauru007/cameraauditiev1.jpg' alt='URL>'> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Mai apropie-le și adu-le mai în față, măcar puțin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mauru007 Postat Octombrie 4, 2014 Autor Share Postat Octombrie 4, 2014 Schita nu e chiar la scara, distana reala intre boxe este de 1.8m -2 m si distanta fata de punctul de ascultare este de 1.8 m. Distanta de la perete este de 30 cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 La cit sunt de "mari" cred ca e OK distanta de la perete. Mi-au trecut prin "mana" , parca se "brodeau" cu Creek si Arcam. Dar, avind in vedere dimensiunile, nu cred ca e o problema sa le duci cu tine la auditii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerio Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 Le am ascultat pe un Primare I22 si sunau foarte OK. Oricum,incredibile pentru dimensiunile extrem de mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mauru007 Postat Ianuarie 26, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2015 Am o nelamurire, pot sa folosesc phono input de la amplificatorul meu HK3380 si sa conectez mai departe amplificatorul la alt amplificator la care am conectate si boxele? Pagina 8 are informatii despre ceea ce ma intereseaza, am citit manualul dar nu sunt sigur. http://www.harmankardon.com/images/media/HK3380_OM_EN.pdf 10. ‚ Preamp Out: These jacks provide an output for the left and right channels to an optional external amplifier. In normal operation, unless an external power amplifier is used, the jumper pins should remain connected between these jacks and the 11. Main In Jacks ⁄. ⁄ Main In: These jacks are the input to the HK 3380’s power amplifier. Unless an external power amplifier is used, the jumper pins should remain connected between these jacks and the Preamp Out Jacks ‚. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Sigur ca o poti folosi, numai ca pre out trece prin preamplificatorul HK, deci nivelul de pre out e controlabil in volum si corectii. Poti folosi insa si rec out de la "tape" selectand insa din tape out ce semnal de intrare in HK folosesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosiP Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Poti folosi insa si rec out de la "tape" selectand insa din tape out ce semnal de intrare in HK folosesti Atentie cu "tape out", nu face nimic altceva decat sa transmita semnalul de intrare la iesirea de tape, deci nu ai niciun reglaj dicponibil. Cu alte cuvinte, nu pot folosi doar un amplificator de putere (asta daca mai ai nevoie de boxe) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mauru007 Postat Ianuarie 26, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2015 Va multumesc pentru sfaturi. Cred ca o sa merg pe "tape out", amplificatorul la care vor fi conectate boxele este http://http://www.taga-audio.com/catalog,product,id,195,electronics_audio_amplifiers_hta-25 Oricum in viitorul apropiat voi lua un phono dedicat si termin cu HK-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mauru007 Postat Februarie 2, 2015 Autor Share Postat Februarie 2, 2015 Suna bine pentru pretentiile mele pina acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igor1234 Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Să-l stăpânești sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mauru007 Postat Februarie 2, 2015 Autor Share Postat Februarie 2, 2015 Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mauru007 Postat Februarie 3, 2015 Autor Share Postat Februarie 3, 2015 Multumesc pentru urari si sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mauru007 Postat August 5, 2015 Autor Share Postat August 5, 2015 O noua veche (e de o varsta cu mine aproape) jucarie, mostenire. E impecabil, utilizat de cateva ori si in rest tinut in husa. Am cumparat cateva casete si sunt foarte incantat de el. http://www.radiomuseum.org/r/sanyo_m9930.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Pe vremea lui, cine-l avea dădea petreceri şi era vedeta cartierului, toate elevele roiau în jur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioni Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 @maurul, ce nu ti a placu la taga hybrid...de l ai vandut? scuze de offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mauru007 Postat August 5, 2015 Autor Share Postat August 5, 2015 Nu am avut motive intemeiate sa il vand. Lipsa telecomenzii, nu aveam nici phono pt pickup, am avut eu un pitic cu Arcam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 ce Arcam ai luat ? si eu detin Arcam A18 acum am vazut ..A19 cred ca suna mult mai bine decat cu taga ..?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate