chris1969 Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Sper sa nu cad in penibil dar doresc sa stiu care din cele 2 statii e reprezentativa. Prima o detin de ceva timp iar a doua a intrat in posesia mea si ii trebuie un spray contact pe partea de selector sursa, de aceea nu am reusit sa o testez cu succes. Momentan detin o pereche de Monitor Audio B2 iar sursa este un laptop, satelitul, un mediaplayer WD si un cd player Yamaha CD-X 596 (folosit f.rar). Posibil ca la acest nivel sa nu simt diferenta dar trebuie sa ma despart de una din ele si nu sunt hotarat cu care sa raman. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioni Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 am ascultat ambele aparate pe hk680 il detin,eu zic ca hk este putin sub Yamaha la mediile joase,dar atat,Yamaha,parca are scena mai deschisa parca mai bun pe medii,mie sincer imi place mai mult HK,chestie de gust as zice...amandoua sunt amplifuri serioase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariutim Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Uite un link aici,sa te ajute sa te hotarasti. http://www.tnt-audio.com/ampli/hk680_e.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariutim Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Si unul cu Yamaha. http://www.tnt-audio.com/ampli/yamaha592_e.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris1969 Postat Septembrie 11, 2014 Autor Share Postat Septembrie 11, 2014 Cunosc link-urile. Ultimul e de la Yamaha 592. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioni Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 ramai la Hk,sincer este buun ampliful,azi am reusit sa ascult yamaha asta,clar suna mai rece,dupa 2 ore de auditie,nu s a imbunatatit sunetul,pe cand Hk ul suna mai cald,mai rafinat,mai fin.parerea mea personala, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainsmartman Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Niciodata Yamaha nu va suna ca HK, si nici HK nu va suna ca Yamaha. Diferente de conceptie, proiectare si realizare majore. De regula Yamaha are un sunet total neutru cu corectiile la 0, mai ales seriile Natural Sound. HK va "incalzi" putin sunetul, dar nu atat de tare ca Marantz - Philips. Depinde de gustul fiecaruia de prefera: neutru, cald sau "hot"... @ioni, Yamaha nu va suna diferit nici dupa 10 ore de auditie. Deformatie profesionala la astia cu ochii mici de la Yama...ce-ar fi daca un pian facut de ei si-ar schimba timbrul in timpul concertului? Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioni Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 corect maestre,punct ochit,punct lovit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 De-a lungul timpului am avut si inca am mai multe aparate harman/kardon deci sunt subiectiv alege pentru aplicatii home harman calite pret f.buna ,yamaha e prea analitica , acest brand ca si pioneer se pricepe foarte foarte bine la aplicatiile profi. Cam asta e parerea mea ca posesor de harman de prin anii "95 in coace fara intrerupere . Si ca utilizator de yamaha si pioneer in aplicatii profi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate