TomJones Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Dupa ce in urma cu cativa ani SONY isi anunta incetarea productiei de componente audio ES, iata ca revine cu noi produse...(pacat ca nu au si versiunile gold, sampanie etc). Din pacate noile modele de Sony ES nu mai sunt facute in japonia ci in Malaiezia...asta este globalizarea... Iata noile produse Un SACD la 1500 $...SACD-ul se chinuie sa nu moara, unii lau abandonat, altii nu. In special japonezii cred in acest format ce multe case de discuri nu-l mai scot cu exceptia unor case audiofile de nisa... http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?langId=-1&searchType=search&storeId=10151&catalogId=10551&productId=8198552921665537319 Sony HAP-Z1ES audio streamer http://www.sony.co.uk/product/home-cinema-receivers/hap-z1es http://images.cdn.whathifi.com/sites/whathifi.com/files/images/2013/September/SonyStreamcutoutWeb.jpg' alt='URL>'> Sony TA1-ES, amplificator integrat http://www.sony.co.uk/product/home-cinema-receivers/ta-a1es Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Eu am fost mare fan Sony. Am avut candava doua linii complete una QS, una ES, inclusiv minidisc si deck. Design si lucratura de mare clasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Si acum mai am un sistem Sony, cd-player si amplif 940 QS. Impreuna cu boxele Jamo D570 formeaza al 2-lea sistem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cdimoiu Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 detin un CDP XA50ES cu tuning Swoboda A+ si un tuner D777ES. Plus SCD1 tunat de Audio Synthesis. Ambele playere sunt impresionante. Cel putin SCD1 ( aka transport DP100 de la Accuphase )... la vreo 26 kg... no comment. Interesant cu aceasta noua linie de ES-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Eu am asculta ultimul lor amplif audiofil acel 777 ES. Foarte bine suna. http://www.avland.co.uk/sony/tafa777es/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cdimoiu Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Stiu modelul, dar din pacate nu l-am ascultat. Banuiesc ca este un amplif bun. Si referitor la seria ES, uitasem de BDP-S5000ES, ultimul bluray scos de ei in gama ES. Deocamdata nu i-am gasit un inlocuitor de bun simt la un buget ok. Ar fi interesant de vazut daca va urma ceva si 3D sau 4k tot sub sigla ES. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Am un dvd Sony DVP-S7700. E impresionat ca design si constructie. In interior totul e din cupru. Foarte greu aparat. Il folosesc pe post de transport legat la un dac AD LAbS RD 26. Am folosit si un Creek CD 50 mk II pe post de transport si n-a fost mai bun. Cred ca pe post de transport - ca e vorba de iesirea digitala - un dvd dintr-o clasa de varf e mai bun. http://www.canuckaudiomart.com/details/129946-sony_dvp7700_transport__meridian_203_dac/images/147014/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cdimoiu Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 @TomJones SACD-ul respectiv este un model mai vechi, si anume XA5400ES. Are cativa ani de cand se gaseste pe piata . Dupa stiinta mea este ultimul player scos sub sigla ES. De restul nu stiam. Multumim pentru informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Old by Gold. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cdimoiu Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 @Catalin Stii cumva ce model sunt monoblocurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Bijuterii pur si simplu. Si sa nu uitam cine a scos primul cd-player din lume... http://gizmodo.com/5820608/sony-cdp+101-the-worlds-first-cd-player It may not be surprising that the manufacturer of the world’s first CD player was Sony. It was on October 1, 1982 that Sony released the world’s first CD player, which was called the CDP-101, and it’s market retail value was approximately $900 USD. With their release, not only did Sony change the way people listened to music, but they also changed the way the music sounded when played. Unlike its tape cassette predecessors which were analogue, the CD player was digital and used patterns of 1’s and 0’s on the disc that the player read. The CDP-101 didn’t only revolutionize the way that people listened to music but it also paved the way for other huge technological advancements such as the CDR and CDR/W drives that are most often found in computers and laptops today, also revolutionizing the way people stored their data. Who knows what the future holds but it all started with the CDP-101! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 @Catalin Stii cumva ce model sunt monoblocurile? stai sa ma duc in living sa vad ce scrie pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cdimoiu Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 @Catalin Stii cumva ce model sunt monoblocurile? stai sa ma duc in living sa vad ce scrie pe ele Banuiesc faptul ca scrie "MADE IN JAPAN"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Catalin, sunt ale tale? Credeam ca sunt poze de pe net. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Sony TA-NR1 http://www.thevintageknob.org/sony-TA-NR1.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cdimoiu Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Hai ca am facut o fotografie sistemului meu. Se poate observa in spate si preamplificatorul cu sursa separat. Deci avem asa o pereche TA-NR1 sus, o pereche TA-NR10 jos, doua incinte SS-AR1, si preamplificatorul TA-ER1 In lateral am si CDP-R3 tot din serie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Sunt difuri ScanSpeak pe boxe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru32 Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Sunt difuri ScanSpeak pe boxe? Sunt noile boxe Sony model cu Dif-uri de la ScanSpeak undeva pe la 20000 de euro daca nu ma insel, se afla si kit-ul pe site-ul ScanSpeak de vanzare pe la 6000 euro daca nu ma insel. Sunt Boxe de top cu difuri de top, trebuie sa sune foarte bine. Felicitari pentru sistem !!!! E superb Apropo, cat a costat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 catalin,vad ca nenea de aici are acelasi decor cu al tau,doar ca el e in Japonia http://www.agoraquest.com/reply.php?topic=35753&forum=51&post=191478"e=1&mod=9797 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 De la nenea din japonica am cumparat totul. inclusiv casa si niste ceai verde. ) "" Tocmai ce am terminat de desfacut boxele. pe difuzoare scrie intradevar ScanSpeak made in china )) Revenind la un ton mai serios, sunt convins ca nu are cineva din Romania piesele de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Pai sa fim seriosi de la inceput,ca inducem oamenii in eroare si dam transpiratii pe frunte multora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 stai sa ma duc in living sa vad ce scrie pe ele De aici nu reiese ca ai glumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Ba se deduce ca e o gluma , cine ar avea asa ceva si nu ar sti pana la ultima virgula ce scrie pe ele ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cdimoiu Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Stie cineva ce s-a intamplat cu bluray-ul BDP 1700 ES? A mai fost lansat sau nu? Eu unul sunt in cautarea unui inlocuitor pentru al meu (BDP S5000ES) si as fi preferat ceva tot din gama ES. Dar deocamdata se pare ca mai trebuie sa astept. By the way, niste baieti cu timp destul s-au jucat si asa au aparut MDS JA7ES, respectiv BDP-N777ES. Ati dat de ele pana acum pe net? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate