eduardfeintuch Postat Iulie 27, 2022 Share Postat Iulie 27, 2022 Buna ziua, Am citit pe aici de ceva grupuri de whatsapp. Totusi exista vreunul? Daca da, poate imi puteti lasa un link de invitatie. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romantaylor Postat Iulie 27, 2022 Share Postat Iulie 27, 2022 De asemenea, vreau să mă alătur grupului Whatsapp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HiFi Tech Postat August 2, 2022 Share Postat August 2, 2022 La 27.07.2022 la 11:55, eduardfeintuch a spus: Buna ziua, Am citit pe aici de ceva grupuri de whatsapp. Totusi exista vreunul? Daca da, poate imi puteti lasa un link de invitatie. Multumesc! Unde ai citit de existenta unui grup de WhatsApp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eduardfeintuch Postat August 2, 2022 Autor Share Postat August 2, 2022 Acum 49 minute, HiFi Tech a spus: Unde ai citit de existenta unui grup de WhatsApp? Era o postare a unui membru, insa nu a lasat link de invitatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate