Dum Postat Octombrie 21, 2021 Share Postat Octombrie 21, 2021 Salut, La ora actuala pentru a asculta muzica (stereo) detin un receiver 5.1 Pioneer VSX D211 doua boxe Magnat 144414 si doua boxe Magnat Concept 2 si un subwoofer activ Heco 8051100. Sursa de muzica Spotify printr-un streamer Yamaha si cateodata CD Player. As dori sa raman cu receiverul pentru filme si sa folosesc satelitii Heco si pentru muzica sa iau un amplificator SH( max 800 ron) sau poate nou ( max 1500 ron) si sa folosesc boxele si subwooferul pe care le detin. Intrebarea mea este ce sa cumpar, eu fiind obisnuit sa ascult cu subwooferul existent. Sa iau un amplificator cu iesire de subwoofer (Pioneer A-S301) sau fara ? Astept sfaturi pentru noua achizitie avand in vedere ca nu sunt din Bucuresti si nu ma pot deplasa pentru o auditie. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HiFi Tech Postat Decembrie 7, 2021 Share Postat Decembrie 7, 2021 La 21.10.2021 la 10:02, Dum a spus: Salut, La ora actuala pentru a asculta muzica (stereo) detin un receiver 5.1 Pioneer VSX D211 doua boxe Magnat 144414 si doua boxe Magnat Concept 2 si un subwoofer activ Heco 8051100. Sursa de muzica Spotify printr-un streamer Yamaha si cateodata CD Player. As dori sa raman cu receiverul pentru filme si sa folosesc satelitii Heco si pentru muzica sa iau un amplificator SH( max 800 ron) sau poate nou ( max 1500 ron) si sa folosesc boxele si subwooferul pe care le detin. Intrebarea mea este ce sa cumpar, eu fiind obisnuit sa ascult cu subwooferul existent. Sa iau un amplificator cu iesire de subwoofer (Pioneer A-S301) sau fara ? Astept sfaturi pentru noua achizitie avand in vedere ca nu sunt din Bucuresti si nu ma pot deplasa pentru o auditie. Va multumesc. Un amplificator de buget ar fi Yamaha AS 201. https://audiophile-store.ro/product/yamaha-a-s201-2/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate