Remus Postat Septembrie 27, 2021 Share Postat Septembrie 27, 2021 Buna seara,ma scuzati ca va deranjez cu o intrebare. Am 2 subwooferi activi EV ZXA1 si as vrea sa mai adaug in sistem un EV EKX-18SP,.Credeti ca va fi ok? Ma refer la cresterea puterii,a calitatii sunetului? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Septembrie 27, 2021 Share Postat Septembrie 27, 2021 Salut! Depinde foarte mult de scopul utilizarii. Bineinteles ca daca adaugi inca un subwoofer o sa obtii un plus de putere insa calitatea sunetului nu se va imbunatati. Daca sistemul este folosit pentru sonorizari nu pot sa iti ofer un sfat, nu ma pricep la acest capitol. Daca doresti insa sa obtii un sistem pentru acasa, iti recomand sa renunti la subwooferele pe care le ai acum si sa te orientezi catre un brand hi-fi, care sa puna in primul rand accent pe sunet, de exemplu Rel, SVS sau Martin Logan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Februarie 24, 2022 Share Postat Februarie 24, 2022 teoretic iti va aduce un plus si ca putere si ca sunet , e o solutie de compromis pana vei lua inca unul si vei renunta la cei mici de 12" , trebuie sa ai grija la modul in care vei conecta cei 3 sub. de la mixer intrii in subul ekx-18 apoi fara sa folosesti crossul lui legi suburile mici la acestia folosesti crossul si de acestia legi satelitii. Nu am facut o astfel de combinatie de asta am specificat "teoretic" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate