djleco Postat Mai 1, 2020 Share Postat Mai 1, 2020 (editat) Pustiul meu a pus stapinire pe pc-ul meu de 24/7, asa ca am decis sa imi fac un alt PC dedicat pentru muzica, sa ascult si eu ceva ca tot omul... 🙂 Pc-ul audiofil se bazeaza in jurul unei placi audio PCI-E de inalta calitate audio CREATIVE Titanium HD, https://www.guru3d.com/articles-pages/sound-blaster-x-fi-titanium-hd-review,1.html un procesor Pentium Gold G5420 la 3,8GHz, 8 GB DDR 4 si un SSD NVMe de 1TB, transfer de peste 3000MB/sec. Momentan in faza de constructie, voi reveni cu cu auditie filmata cind termin si amplificatorul full Leco v2 mini. Editat Mai 1, 2020 de djleco 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Mai 1, 2020 Share Postat Mai 1, 2020 Cred ca rezolvai problema PC-ului pentru muzica mult mai bine si mai ieftin cu un NUC sau ceva de genul asta. Crative au facut dintotdeauna placi audio foarte bune pentru jocuri si filme dar pentru muzica pe vremuri erau alternative mai bune, acum nu stiu nu am mai studiat asta de mult dar cred ca nu s-a schimbat mare lucru, eu as fi mers pe Maya sau Assus. Ma rog asta e doar parerea mea. Succes si astept impresiile dupa ce finalizezi proiectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djleco Postat Iunie 9, 2020 Autor Share Postat Iunie 9, 2020 (editat) Forumul a fost mort o perioada, pc-ul este gata, voi reveni cu diverse si chiar si probe audio. Ma declar extrem de multumit, eu stiu bine de ce am optat pentru Titanium HD si nu Asus sau altceva. In special partea de subwoofer, are ceva ce nu au multe placi. Asemeni si pentru un SSD 1TB NVMe, direct in MB pe PCI-E direct in CPU (nu S-Ata sau adaptoare), fara interfete usb sau wi-fi pentru NUC sau external storage. Editat Iunie 9, 2020 de djleco 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iunie 14, 2020 Share Postat Iunie 14, 2020 De curiozitate, de ce ai optat pentru Creative Titanium și nu Xonar Essence? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djleco Postat Iunie 14, 2020 Autor Share Postat Iunie 14, 2020 Creative are intiietate la mine. Sunt singurii la care am gasit corectie separata pe bass la sub out sau pe iesirile de linie, de la 10Hz, reglabil. O sa pun printscreen diseara, sa vedeti la ce ma refer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iunie 14, 2020 Share Postat Iunie 14, 2020 Ai sub care sa redea 10 hz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Iunie 14, 2020 Share Postat Iunie 14, 2020 are, orice sub poate reda 10 Hz, cu ce eficienta este alta discutie 🙂 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Iunie 14, 2020 Share Postat Iunie 14, 2020 Din ce inteleg eu Claudiu spune ca are posibilitatea sa aplice corectii de la 10hz, separate intre iesirile de linie si cele de sub out. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djleco Postat Iunie 14, 2020 Autor Share Postat Iunie 14, 2020 (editat) Da, am iesire separata pentru SUB care poate fi trecuta si pe iesirea de linie, pot accentua +12db intre 10Hz si 200Hz. Am ajuns tirziu acasa, miine va fac o auditie filmata. Infrabass-ul pe care "ma bazez" este construit cu acest difuzor, in volum net intern de 200 litri, evident in compresie: 🤪 Editat Iunie 14, 2020 de djleco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iunie 14, 2020 Share Postat Iunie 14, 2020 Acum 4 ore, adrianlucian a spus: are, orice sub poate reda 10 Hz, cu ce eficienta este alta discutie 🙂 Nu știu cum e asta cu „orice sub poate reda sub 10 hz”. M-am uitat pe primele două pagini de subwoofere de la un magazin de profil de la noi și dacă sunt vreo două care coboară sub 30 Hz, nu ajung nici măcar la 20 Hz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djleco Postat Iunie 15, 2020 Autor Share Postat Iunie 15, 2020 Am facut o filmare, bine sunetul "killerit" de ALC-ul aparatului foto (automatic level control), aparat care inregistreaza la 128kBps/2 Ch/44,1kHz, deci sunet infect pe inalte, dar trage bine bass-ul (cit de cit). In realitate folosesc un boost de 6-8db la 20Hz, care "ajuta" orice piesa sa sune "mai carnos, cu grasime" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djleco Postat Iulie 11, 2020 Autor Share Postat Iulie 11, 2020 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omega66 Postat Iulie 30, 2020 Share Postat Iulie 30, 2020 Esti multumit de boxe ? Ce parere ai despre pretul si starea celor de aici ? https://www.power-zone.ro/produse/_Boxe_perechi_de_incinte_acustice/12244_Boxe_Heco_Superior_830.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djleco Postat Iulie 30, 2020 Autor Share Postat Iulie 30, 2020 Extrem de multumit. Pretul e foarte bun insa pozele nu pot garanta nimic inafara de aspect. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djleco Postat August 10, 2020 Autor Share Postat August 10, 2020 Exact, boxele trebuiesc testate inainte de cumparare. Practic, orice aparat SH... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate