Andi Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 (editat) Dacă ascultați Taylor Swift în drum spre job sau dacă vă ștergeți lacrimile pe furiș fără să vă vadă prietena/soția când auziți o melodie Celine Dion, aici e locul vostru 😄 Eu mărturisesc, plin de vină, că între două Mahler-uri sau două albume Mayhem, mai bag câte o doză bună (care uneori se poate întinde pe câteva zile) de progressive/psychedelic trance. Preferatul meu e de departe israelianul Astrix. Replica prietenei de câte ori mă vede că ascult așa ceva? „Închide mizeria!” 😞 PS Nah, acum văd că a mai deschis Robert un thread asemănător acum vreo 2 ani. Care nu știu din ce motive a intrat în uitare. Ca și când toți sunteți „politically correct”! 😄 Editat Septembrie 12, 2019 de Andi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elwe Postat Februarie 9, 2020 Share Postat Februarie 9, 2020 Mi-a placut filmul si ce sa vezi am simtit nevoia sa ridic volumul la inregistrarea de mai jos: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elwe Postat Februarie 9, 2020 Share Postat Februarie 9, 2020 Totul s-a terminat destul de repede cand ea a preluat stafeta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate