zal Postat Iunie 21, 2019 Share Postat Iunie 21, 2019 (editat) Un preamplificator fabricat de Kyocera. Poza cu reclama la cd e doar de exemplificare. Editat Iunie 21, 2019 de zal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Iunie 21, 2019 Autor Share Postat Iunie 21, 2019 (editat) Ptr 150mV semnal la intrare scoate aproape 2V, evident că admite şi semnale mai mari. Documentaţia lipseşte, dar se pot găsi detalii la sculele Setton, altă marcă fabricată de Kyocera. Editat Iunie 21, 2019 de zal 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat Iunie 21, 2019 Share Postat Iunie 21, 2019 (editat) In afara de faptul ca ai o infinita rabdare pt a repara si/sau modifica comutatoare si potentiometre - tot respectul [!] , simt ca iar vei fi criticat pt ca nu ai pus conzi rosii sau macar albastri.... 😁 (unii au ceva cu galbeioarele) Am si eu o curiozitate - de ceva vreme incoace numai vintage-uri remarcabile ai postat. cum de te nimerersc doar scule atat de interesante ? Sau sunt f multe si ne prezinti tu pe cele mai interesante ... ? Editat Iunie 21, 2019 de Shambala 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danM Postat Iunie 21, 2019 Share Postat Iunie 21, 2019 (editat) Adevarul e ca arata intr-un mare fel preamplifurile astea cu vu-metre ! Vorba cuiva....salivez instantaneu ! Interesanta prinderea mufelor RCA direct pe pcb. N-am mai vazut. @Zal, felicitari! PS: Eeeh, galbioarele sunt ok, eu cu ceramicii placheta am o problema.🙂 Editat Iunie 21, 2019 de danM 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Iunie 21, 2019 Autor Share Postat Iunie 21, 2019 Mulţumesc! E ca la loterie, niciodată nu ştii ce primeşti. Cu cond respectivi, am ceva stocuri minimale de diverse valori, ptr cînd e nevoie doar de cîţiva sau sînt dimensiuni mai deosebite, etc. Plăcerea mea e să îi asortez pe culori. De data asta au fost Thomson. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Iunie 22, 2019 Autor Share Postat Iunie 22, 2019 Uitasem poza finală cu mînerele montate. 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate