zal Postat Februarie 2, 2019 Share Postat Februarie 2, 2019 (editat) Foarte complicat ptr un casetofon cu două capete, fie ele şi din ferită. Editat Februarie 2, 2019 de zal 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Februarie 3, 2019 Autor Share Postat Februarie 3, 2019 Păi, cei 42 de ani şi-au lăsat amprenta pe unde a fost frecat mai mult. Dacă e praf pe acolo rămas, nu mai e mult. Mecanica e totuşi stil ''poşetă'', destul de primitivă, dar garnisită cu vreo 7 microcontacte. În privinţa complicăciunii, unele reglaje nu se pot face fără alte casete speciale şi anumite aparate. Manualul are 19 pagini cu reglaje. Notaţiile de pe plăci tentează la şurubărit, dar nu e indicat după ureche. Cu dizainul, e mai mult o lozincă ptr piaţa SUA şi ptr ca naţionaliştii albi din epocă să cumpere de la Marantz. Existau şi reclame simpatice prin reviste, cum că ar fi indestructibile produsele firmei. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Februarie 5, 2019 Autor Share Postat Februarie 5, 2019 Nu am schimbat decît un singur cond din carcasa oscilatorului, preventiv. Nu s-a dorit decît o verificare şi reglare, ca să rămînă original. Dacă era după mine îl primeneam tot. De aceea l-am postat aici la vechituri şi nu la letconari, neavînd intervenţii în el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Februarie 5, 2019 Autor Share Postat Februarie 5, 2019 Despre sunet nu mă pronunţ, e la nivelul epocii lui. Avînd cap de ferită, necesită şi demagnetizare din an în paşte. 5020 văd că e cu cap normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate