Sari la conținut
HiFi Tech
  • Innuos lanseaza o noua sursa de curent pentru flagship-ul Statement Music Server


    HiFi Tech

    Noua versiune de sursa de curent este rezultatul eforturilor continue de cercetare si dezvoltare ale echipei lnnuos in stransa colaborare cu partenerul lor pe termen lung, Dr. Sean Jacobs.

    INNUOS Statement Next-Gen Power Supply
    Sectiunea de alimentare folosește doua module ARC6 AC/DC proiectate la comanda – fiecare continand o noua placa de inalta precizie Active Rectifier, un transformator masiv  si o filtrare de aproape 4 ori mai mare realizata cu condensatori Mundorf. Modulele ARC6 sunt montate pe noua platforma Adaptive Vibration Control (AVC). Aceasta este o combinatie de lemn comprimat pana atinge o densitate mare  cu un strat de gel si este proiectata pentru a fi foarte eficienta in atenuarea vibratiilor de inalta frecventa provenite de la sasiu.

    Dedicated CPU Booster
    In sectiunea Server, modulele Regulator includ un modul dedicat CPU Booster, care furnizeaza pana la 75A de curent catre CPU pentru tranzienti rapizi. Condensatori Audio Note KAISEI sunt utilizati pe toate componentele principale: placa de baza, USB Relocker, modul Ethernet Clock si SSD.

    Actualizare pentru clientii vechi
    Urmand filozofia Innuos de a sprijini clientii existenti pentru cresterea performantei sistemului audio in a-și duce sistemele la urmatorul nivel prin upgrade, actualizarea noii surse de curent va fi disponibila atat pentru clientii noi cat si pentru clientii vechi.

    2065216009_Innuoslanseazaonouasursadecurentpentruflagship-ulStatementMusicServer(2).jpg.7cad4fbd04bb2e1f6f22963cf1b722cc.jpg


    Recenzie utilizator

    Comentarii Recomandate

    Nu sunt comentarii de afișat    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Vizitator
    Adaugă un comentariu...

    ×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

      Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

    ×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

    ×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

    ×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Acest site foloseste cookie-uri! Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Citeste Politică Intimitate si Termeni de Utilizare.