Sari la conținut
HiFi Tech
 • Streamer audio de top si boxe noi de la Yamaha


  HiFi Tech

  Japonezii de la Yamaha au lansat doua noi produse de referinta inspirate de seriile 5000 si 3000 la un pret accesibil.  R-N2000A este un streamer audio / DAC care incorporeaza si un amplificator audio stereo. NS-2000A sunt noile boxe de podea cu radacini in seria 5000. 

  Partea digitala a R-N2000A este construita in jurul unui DAC performant ES9026PRO si a tehnologiei de streaming MusicCast.  R-N2000A este compatibil cu Spotify, Tidal, Qobuz, Deezer, are functie de DAC separat printr-o conexiune USB audio, decodeaza DSD nativ pana la 11,2 MHz si PCM pana la 24 biti @ 384 kHz (DXD). In plus streamerul ofera si un soft de corectie a raspunsului camerei, YPAO™ RSC (Reflected Sound Control). Acesta controleaza activ sunetele importante ale reflexiei timpurii, ajustand si optimizand automat modul in care sunetul este auzit in camera dvs., in functie de materialele peretilor si de amplasarea boxelor.
  Partea de amplificarea este bazata pe tehnologia ce poate fi gasita in amplificatoarele de top de la Yamaha: un transformator toroidal de capacitate mare, constructie simetrica a etajelor de amplificare cu sursa de alimentare asezata in centru, Low Impedance Concept, Floating and Balanced Power Amplifier, etc.

  1079127968_StreameraudiodetopsiboxenoidelaYamaha(2).jpg.cfe33d22429b49a32a66fa28490b79bb.jpg

  NS-2000A folosesc cele mai avansate tehnologii din domeniul audio printre care Harmonious Diaphragm realizat dintr-un ametsec de Zylon, Resonance Suppression, tubul patentat Acoustic Absorber care inlocuieste cantitatea mare de materiale care absorb sunetul pentru a elimina undele stationare, etc. Circuitul crossover este construit din componente de cea mai buna calitate, condensatori audio MCap Supreme fabricati in Germani de Mundorf si o bobina special dezvoltata pentru aceste boxe.

  1981854580_StreameraudiodetopsiboxenoidelaYamaha.jpg.bb90714fc0082fe33a4327edc1d3dd16.jpg


   


  Recenzie utilizator

  Comentarii Recomandate

  Nu sunt comentarii de afișat  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Vizitator
  Adaugă un comentariu...

  ×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

    Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

  ×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

  ×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

  ×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Acest site foloseste cookie-uri! Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Citeste Politică Intimitate si Termeni de Utilizare.